TAČNO JE ZNAO ŠTA RADI! Zvezdan pucao Oliveru u POTILJAK, pa sakrio pištolj i u sve upleo PRIJATELJA! 

Zadrugar Zvezdan Slavnić je, nakon što je pucao u Olivera Jovanovića, koji je od posledica ranjavanja preminuo nakon što je desetak dana bio u komi, pištolj bacio na gradilište.

Slavnić je nakon što je najpre verbalno, a potom i fizički napao Uglješu Vlajkovića, pucao je  u potiljak Olivera Jovanovića, koji je nakon 11 dana u bolnici preminuo od posledica ranjavanja, piše Republika.rs.

Sin legendarnog košarkaša Zorana Moke Slavnića je, nakon što je pucao u Olivera, pištolj bacio na gradilište, a potom naterao prijatelja da ode po isti, što dovoljno govori o tome da je znao šta radi.

– Nakon što je ubio Olivera Jovanovića Zvezdan je rekao svojim prijateljima da moraju hitno da se sklone. Trčeći do stana u kojem se kasnije skrivao, Zvezdan je hteo da se reši pištolja kojim je usmrtio Jovanovića, pa je isti bacio preko ograde gradilišta koje se nalazilo u blizini. Sutradan je pozvao svog druga Milana Cerevca i rekao mu da pronađe pištolj, a ovaj je to i učinio – navodi se u dokumentu koji je Republika imala u uvid.

U dokumentima se takođe navodi da je Slavnić „emotivno nezrela psihopatski strukturisana ličnost“, o čemu više možete pročitati na OVOM linku.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare