EKSKLUZIVNO! Katarina Radivojević prvi put o ubistvu koje je počinio Zvezdan Slavnić!

Kako saznaje UDARNA VEST, celom događaju ubistva Olivera Jovanovića prisustovala je i glumica Katarina Radivojević, koja se u lokalu „Četiri sobe“ našla sa svojom drugaricom.

U javnosti su kao plamen rasplamsale informacije do kojih je portal UDARNA VEST došla. Naime, kao što smo pisali u više delova, Zvezdan Slavnić, aktuelni učesnik šeste sezone „Zadruge“, usmrtio je Olivera Jovanovića u takozvanoj „Crvenoj sobi“, tačnije lokalu „4 sobe“ u Ulici Rige od Fere. 

Kako smo već otkrili, Slavnić je u svom iskazu izostavio ključnu stvar, a to je da je od jedan sat iza ponoći kobnog 7. marta 1998. godine neprestano maltretirao i uznemiravao drugove pokojnog Jovanovića

Opšte je poznato da je celom događaju prisustovala je i glumica Katarina Radivojević, koja se u pometnom lokalu našla sa svojom drugaricom, i praktično je bila svedok svega što se desilo u objektu. 

Slavnić je rešio da se obračuna sa Uglješom Vlajkovićem, u čijem društvu su devojke bile, izvadivši pištolj kako bi ga repitirao. Sukob je pokušao da spreči pokojni Jovanović, jer je Zvezdan pretukao momka koji je igrao sa devojkama, a zatim i usmrtio Olivera.

Ovim povodom smo pozvali i Katarinu Radivojević, koja nije bila raspoložena da komentariše naša saznanja.

 Na tu temu i o svemu što se tada dogodilo ne želim da komentarišem. Hvala i doviđenja– rekla je Radivojevićeva kada smo je pozvali, da bi potom samoinicijativno poslala poruku našem novinaru, koji je više nije zvao niti slao poruku.

– Vidim da insistirate, a ja vam ponavaljam da ne zelim da komentarišem. Ne zelim da budem umesana u bilo kakve komentare povodom ovog tragičnog događaja. Nemam nikakav komentar. Kao i do sada, štitiću svoju čast i ugled od netačnih i senzancionalističkih informacija o meni na sudu – pisalo je u poruci.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare