UPOZNALI SE PREKO INSTAGRAMA, POSLE 15 DANA ZAPOČELI ZAJEDNIČKI ŽIVOT! Tamaru zaprosio fudbaler, a ovako je počela NJIHOVA LJUBAV!

Fudbaler Darko Jevtić zaprosio je pevačicu Tamaru Milutinović na proslavi svog rođendana, a ona je tada zaplakala od sreće i rekla „da“.

U trenutku kada je stigla rođendanska torta za Darka, on je kleknuo, izvadio prsten i zaprosio pevačicu. Tamara je u tom momentu zagrlila fudbalera i počela da plače.

Inače, Tamara je uvek izbegavala da priča o privatnom životu, a nedavno je napravila izuzetak, pa je otkrila kako je počela njena veza sa fudbalerom.

– Darko i ja smo se upoznali preko Instagrama. Lajkovao mi je fotografije na ovoj mreži, pa nas je sudbina spojila. Zapravo nismo se pratili, a on mi je pisao sa svog pravog profila, odgovorila sam posle pete poruke, a to je trajalo oko dva meseca. Nije on bio moj fan, poznavao je zajedničke prijatelje, preko njih se raspitivao o meni. Zahvaljujući njima smo se sreli u Beogradu, jer on jako retko dolazi u Srbiju, a počeli smo da živimo zajedno posle 15 dana – rekla je pevačica za medije i dodala:

Želim da budem žena dobrog čoveka, njegov poziv nije toliko bitan. Od početka veze živimo zajedno i ja idem za njim jer, kada je ovakva veza u pitanju, neko mora da se žrtvuje, u smislu da je meni mnogo lakše da organizujem svoj posao. Oboje smo pod ugovorima, ali je njegov striktniji. On ne može da odsustvuje. Ja radim vikendima i tako funkcionišemo, prenosi Kurir.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare