„NE POZNAJEM PRETUČENOG, NE SEĆAM SE NIČEGA“: Saslušan osumnjičeni za masovnu tuču na Novom Beogradu 

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu danas je saslušan Predrag R. (21) zbog sumnje da je 29. januara ispred jednog restorana na Novom Beogradu tokom masovne tuče, bezobzirnim nasilničkim ponašanjem pokušao ubije.V. (20) .

Osumnjičeni je na saslušanju izneo svoju odbranu i kako nezvanično saznajemo, rekao je da se ne seća kako je i zbog čega došlo do tuče, da V.V. ne poznaje od ranije i da mu je žao zbog svega što se desilo. Takodje je tvrdio da je i on pretučen, kao i da se nada da će povredjeni mladić preživeti..

– Nakon saslušanja tužilaštvo je predložilo sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu da osumnjičenom odredi pritvor da ne bi uticao na svedoke, da ne bi ponovio krivično delo u kratkom vremenskom periodu, kao i zbog uznemirenja javnosti i visine zaprećene kazne za krivično delo koje mu se stavlja na teret – saopšteno je iz Višeg tužilaštva u Beogradu.

Osumnjičeni se tereti za krivično delo teško ubistvo u pokušaju.

On je, kako se sumnja, najpre u blizini šanka u restoranu, gde su obojica bili na proslavi rodjendana, pesnicom u glavu udario V.V. nakon čega su sukob nastavili u bašti restorana.

– Okrivljeni je tu oštećenog više puta udario rukama i nogama u predelu glave i tela, da bi, nakon što je V.V. pao na pod, uzeo stolicu koja se nalazila u blizini i udario ga više puta u predelu glave. Tom prilikom je V.V. zadobio teške telesne povrede opasne po život, a Predrag R. se udaljio sa lica mesta – saopšteno je iz tužilaštva.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare