Kasni početak saslušanja Brajana Volša zbog ubistva supruge Ane: Novinare ne puštaju u sudnicu 

Brajan Volš trebalo bi danas da se pojavi putem Zoom-a na saslušanju u Okružnom sudu u Kvinsiju povodom optužbe za ubistvo supruge Ane Volš.

Iako je najavljeno da će ročište početi u 15 časova po našem vremenu, kolege sa lica mesta javljaju da se kasni, i da novinarima, iz nepoznatog razloga ne dozvoljavaju da uđu u sudnicu.

Poznato je da je sudija stigao u zgradu suda u Kvinsiju, ali nije jasno zbog čega je došlo do kašnjenja.

Za razliku od prvog ročišta, ovog puta ispred suda nije zabeležen veći broj novinarskih ekipa.

Podsetimo, Volš je 18. januara optužen za ubistvo supruge Ane Volš, rođene Beograđanke, a ovo je njegovo drugo pojavljivanje pred sudijom.

On je optužen da je 1. januara u podrumu porodične kuće u Kohasetu ubio i raskomadao Anino telo, a onda ga se rešio.

Tužioci su tada izneli niz dokaza do kojih su došli tokom istrage nestanka Ane Volš, kojoj se svaki trag gubi 1. januara.

Kako su naveli, Brajan je imao uznemirujuću pretragu na Guglu na ajpedu svog sina, uključujući i „10 načina kako se rešiti tela“ i „kako sprečiti telo od raspadanja“.

Tužilaštvo je predstavilo dokaze koje su sakupili iz 10 kesa za smeće a koje su navodno bačene na deponiji u blizini stana Brajanove majke.

Među dokazima je i komad ogrlice koju je Ana nosila, Prada tašnica, kovid vakcinacioni karton na njeno ime i druge stvari koje sadrže Anin i Brajanov DNK.

Brajanu je ukinuta kaucija i otada se nalazi u kazneno-popravnom domu okruga Norfolk.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare