HIRURG BATINAŠ TOLIKO TUKAO DA JE MORALA I NA OPERACIJU: Supruzi polomio 4 rebra i lakat, operisana na ortopediji

Supruga (42) hirurga sa VMA (48), osumnjičenog da je brutalno tukao 27 dana u porodičnoj kući u Zemununaočigled troje maloletne dece operisala je lakat, odnosno, povredu koja je nastala, kako se veruje, kao posledica gore navedenog zlostavljanja.

„Njoj je operisan lakat na ortopediji i ona se oporavlja“, kaže sagovornik za Telegraf.

Treći osnovni sud u Beogradu odredio je pritvor do 30 dana hirurgu koji se sumnjiči da je brutalno pretukao suprugu. Pritvor mu je određen po zahtevu nadležnog Tužilaštva, a kako boravkom na slobodi, ne bi ponovio delo uticao na svedoka, kao i zbog uznemirenja javnosti i zaprećene zatvorske kazne, saopšteno je.

O slučaju hirurga koji je osumnjičen oglasilo se Treće osnovno javno tužilaštvo u kojem je saslušan.

„Uhapšen je 2. februara od strane PS Zemun po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva zbog sumnje da je od početka januara do početka februara u više navrata svoju suprugu šutirao nogama u telu i glavu i udarao rukama, te je udarao raznim predmetima kojima joj je naneo teške telesne povrede, davio je kablom, čupao za kosu, pretio, ponižavao i vređao, a povrede joj je naneo u predelu glave, butina, vrata, trupa, ruku, polomio joj je 4 rebra i levu laktičnu kost i naneo teške telesne povrede. Osumničeni se branio ćutanjem“, saopštili su iz tužilaštva, piše Kurir.

On je za vreme zlostavljanja supruge bio na odusustvu s posla zbog oboljenja.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare