ANĐELKA PRPIĆ PROGOVORILA O INTIMI! Glumica priznala da joj se TERAPEUT čudi i traži od nje da uradio OVO: Evo šta joj pomaže!

Detalji iz intime Anđelke Prpić već dva meseca glavna su tema svih medija. Njena trudnoća sa partnerom Markom izazvala je mnogo pažnje, pa ne čudi da svi žele da saznaju što više o njenom privatnom životu.

Prpićka je sinoć sa svojim izabranikom bila na jednom prestoničkom događaju, i tom prilikom je pričala kako je Marko lep, ali i da joj u životu mnogo znači podrška terapeuta.

– Prvi put kada sam otišla kod moje terapeutkinje Bojane, koja je sva dama, vrlo svedena, i gestikulacija i mimika, i tiho govori, ženstvena, sve, a prekoputa – žongler na jednociklu. Sve što pričam, a tiče se moje duboke intime, sve je vic do vica! – kazala nam je tad glumica.

– Suza suzu stiže od smeha, ona žena kaže: „Šta vam je? Prvo se smirite“, a ja ustajem skačem, đipam, pa mi kaže: „Povredićete se, šta je smešno?“ – navela je bila sa osmehom na licu Prpićka.

– Mislim da nije ideja psihoterapije da bismo mi postali neko drugi, već da prosto te odbrambene mehanizme, kojih nismo ni svesni da ih palimo, da ih osvestimo. Ja nekada mogu i da odlučim da budem svesno opet ona sa tim modelima, ali sad sam makar svesna. Ne baš svega, ima tu posla o-ho-ho, ali sam svesna kada to kreće po automatizmu i kada uspem da savladam i kada nažalost ne uspem – ispričala je iskreno Anđelka, prenosi Kurir.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare