MOJA I BULIĆEVA ĆERKA JE UKRADENA I ŽIVA, DALI SMO JOJ IME ALEKSANDRA! Bivša supruga Zvezdana Slavnića otkrila detalje najveće tragedije! 

Zvala se Aleksandra i bila je dete ljubavi, Aca i ja nikad nismo dobili nijedan dokaz da je umrla. Nisu nam dali ni da je sahranimo, ne dao Bog nikom da doživi takav bol, kaže Ana Ćurčić

Ćerka koju sam dobila sa Acom Bulićem umrla je posle samo osam dana života. Lekari nam nisu dali da je vidimo, zato verujem da su je ukrali i da je i dalje živa, kaže Ana Ćurčić.

Bivša supruga Zvezdana Slavnića rešila je da u „Zadruzi“ ispriča kroz kakav je bol prošla kad je imala samo 19 godina i bila u vezi sa sinom pokojnog kriminalca Juse Bulića.

Veliki gubitak

– Moje prvo dete je umrlo. Aca i ja smo dobili devojčicu, kojoj smo dali ime Aleksandra. Bila je dete ljubavi. Umrla je kad je imala samo osam dana – ispričala je Ana cimerima s knedlom u grlu, prenosi Informer.

Ona je zatim objasnila zbog čega je čvrsto ubeđena da je njena beba među nestalim, kojih prema tvrdnjama udruženja roditelja koja se bave ovim problemom ima čak 6.000 u Srbiji:

– Nikad nismo dobili nijedan papir da nam je dete rođeno. Takođe nismo dobili ni dokument na kom piše da nam je dete umrlo. Nismo imali pravo čak ni da je sahranimo! Sve mi je to mnogo čudno i proganja me do dana današnjeg. Verujem da je Acina i moja ćerka živa!

Ćurčićeva iz prethodnog braka ima sina i ćerku. Ipak, nikad nije zaboravila na bebu koju je izgubila.

I dalje pate

„Ana i Aca su se mnogo voleli. Nikad nisu preboleli gubitak ćerke“
Milena Kačavenda

– Pokušavala sam da potisnem bol, ali to je nemoguće. I dalje svakog 8. oktobra idem u crkvu i palim sveću za nju. Ne dao Bog nikom da prolazi kroz takav pakao. To je najveća tragedija koja mi se desila u životu.

Anina najbolja drugarica Milena Kačavenda kaže da se Ćurčićeva i Bulić, koji su bili zajedno šest godina, nikad nisu oporavili od tog gubitka.

– Desila joj se velika tragedija dok je bila veoma mlada. Ona i Aca nikad nisu sahranili dete, niti dobili dokaz da je mrtvo. Nikada to nisu preboleli. Taj gubitak je i dalje kida – kaže ona i dodaje da je Bulić bio najveća Anina ljubav:

– Aca je bio i ostao džentlmen i gospodin. Mnogo su se voleli. Potisnula je emocije prema njemu, ali kako vreme prolazi i kako je zrelija, verujem da joj je žao što nisu ostali zajedno.

Tuga

„Svake godine idem u crkvu i palim sveću za moje prvo dete“
Ana Ćurčić

Veliki džentlmen

Na pitanje šta misli o tome što je Bulić obećao da će štititi bivšu devojku od Slavnića odgovara:

– Znam da su se čuli, ali ne znam o čemu su razgovarali. Mogu samo da kažem da Bulić nikog do kog mu je stalo nije ostavio na cedilu! Zvezdan je ispod njegovog nivoa u svakom smislu!
 

Mensur: Bio sam u šemi s Anđelom!

Mensur Ajdarpašić priznao je da je bio u šemi s Anđelom Đuričić! Bivši učesnik „Zadruge“ nije hteo da otkriva detalje njihovog odnosa, ali je nagovestio da su imali seks:

– Anđela i ja smo preko leta bili u nekoj vrsti odnosa. Neću da pričam o detaljima. Mnogo me je razočarala! Nema opravdanja za devojku koja se je*e sa 22 godine starijim čovekom od nje. Svima koji je podržavaju želim takvu ćerku ili snaju!

Anđela: Zvezdan me je pikirao u „Zadruzi 5“

Anđela Đuričić rešila je da otkrije šta joj je sve Zvezdan Slavnić obećavao ispod pokrivača!

– Rekao mi je da je detaljno pratio prošlu sezonu i da sam ga oduševila! Još tada je maštao da mu baš ja budem devojka. Čim sam ušla ovde, rekao je sebi da će da učini sve da me osvoji! Obećao mi je da ćemo, ma šta da se desi u „Zadruzi“, biti zajedno napolju. Objasnio mi je i zašto je pokušao da poljubi Aleks Nikolić dok smo bili zajedno. Rekao mi je da je želeo da je k*esne nekoliko puta, a onda da se vrati meni. Znao je da bih mu oprostila – ispričala je mlada Crnogorka i dodala da ga i dalje voli:

– I posle svega, rodila bih mu dete! Još to želim. Mada, ne sviđa mi se njegovo ponašanje. Počeo je da flertuje sa ženama u kući, nije mi jasno šta zapravo želi od Ane… Zbunjena sam!

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare