ISPLIVAO ŠOK SNIMAK IZ ZATVORA! Anđela Đuričić iza rešetaka urlala iz sveg glasa, pa USLOVILA produkciju: Izlomiću sve ako… (VIDEO)

Anđela Đuričić je nakon nervnog sloma i divljanja po „Zadruzi“ završila u zatvoru, gde je provela celu noć.

Tokom prethone večeri u „Zadruzi“, Anđela Đuričićdoživela je potpuno pomračenja uma, te se potpuno slomila i lomila sve pred sobom, ne obazirući se na cimere koji su sve vreme pokušavali da je urazume i smire. Crnogorka je tokom nervnog sloma povredila i ruku, ali je prvu pomoć odbila i nastavila da luduje po imanju u Šimanovicma.

Pripadnici obezbeđenja su nakon nekog vremena prišli Anđeli i otpratili je do zatvora, kako bi se tamo smirila, međutim, ona je nastavila da histeriše i iza rešetaka, gde je celu noć i jutro provela jecajući.

– Znači hoću da izađem, nemojte da me nervirate! Ničim ovo nisam zaslužila… Želim da izađem! Otvorite mi vrata da ne bih ja opet lomila. Ja ne znam šta treba da uradim da bi me neko shvatio ozbiljno, šta da uradim?! Ja hoću da idem kući, ja drugačiji način ne vidim. I možemo da sarađujemo fino, sad kad sam se smirila, i da me pusitite jer ne pravim problem. Ako nećete, onda nećemo nikako da pričamo! Ja idem kući! Niko od vas me neće sprečiti, ne zanima me ništa – besnela je Anđela na pristune članove obezbeđenja i produkciju.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare