ANA PALA ZVEZDANU NA GRUDI I ZAJECALA: Razorio joj dušu zbog prevare i izdaje, usledilo Slavnićevo PRIZNANJE

Bivši ljubavni par Zvezdan Slavnić i Ana Ćurčić nikako ne mogu da se smire i reše nesuglasice zbog Zvezdanove prevare u rijalitiju. Slavnić je pokušao da po ko zna koji put razgovara s bivšom ženom, ali se njegov plan oteo kontroli.

– Činiš mi zlo svakog dana. Uspela si u životu – rekao je Zvezdan.

– Šta je sa tobom? – upitala je Ana. – Došla si da se oprostiš od mene. Pet meseci da se opraštaš od mene? Došla si da nam se u*ereš u živote. Provociraš me samo – kazao je Zvezdan.

– Šta od mene očekuješ da se ponašam? – upitala je Ana. – Nisi moja svojina da ja od tebe nešto očekujem. J**eš me u mozak, pokvarena si. Provociraš me – kazao je Zvezdan.

– Gde to ja tebe provociram? Zar nisam bila tu uz tebe, kad je to bilo potrebno? Kalkulišem kako da ti se obratim, samo da ti nešto ne bi polupao – rekla je Ana.

– Praviš žrtvu od sebe – kazao je Zvezdan – Ne znaš šta si ti meni uradio – rekla je Ana. – Kako ne znam? Svaka tebi čast – kazao je Zvezdan.

Posle dramatičnih scena, Ana Ćurčić priznala je Zvezdanu Slavniću da joj dušu razara prevara koju joj je načinio.

– Ti mene ne bi pustila dva dana da ja odmorim bez tebe, a ti od mene ti tražiš. Ne može da me boli k**ac za tebe. Meni je žao one male, a kamoli tebe. Ti si polupana, a ja gledam sve ti i kidam se. Daj mi smao neki odgovor Ana. Izgovaraš mi gnusne stvari, za koje ne smem ni da pitam da li su istina. Ne mogu da verujem šta si ti meni sve izgovorila. Šta ćemo sada? – upitao je Zvezdan.

– Ništa – dodala je Ana. – Izgubio sam te. Da je zbog najlepše žene, ne vredi ništa kad sam izgubio tebe – istakao nje Zvezdan.

– Uništio si me – rekla je Ana.

– Kako mogu da te uništim, kada nešto ne želim? – upitao je Zvezdan. – Nisi razmišljao o meni – kazala je Ana.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare