Vučić: U nedelji za nama svedočili smo teškim razgovorima o sudbini našeg Kosova i Metohije 

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je novi snimak na svom Instagram nalogu kao rekapitulaciju prethodne nedelje. Kako je naveo šef države, u prethodnoj sedmici bilo je reči o novim strateškim potezima, ali takođe bili smo i svedoci teških momenata.

– U nedelji za nama, sastajali smo se sa prijateljima, davali nove konture velikim strateškim projektima koji će dodatno ubrzati rast Srbije, ali smo svedočili i teškim trenucima i razgovorima o sudbini našeg Kosova i Metohije– napisao je Vučić.

On je rekao da je bilo i trenutaka ispunjenih zahvalnošću i zadovoljstvom, a Srbija je  imala čast da ugosti jednog od poslednjih velikih državnika današnjice, odlazećeg češkog predsednika Miloša Zemana.

Predsednik je takođe prisustvovao izgradnji gasnog interkonektora, koji će dodatno doprineti energetskoj sigurnosti naše zemlje i građana, a sa delegacijom EBRD razgovarao je, kako je rekao o konkretnim planovima za dalji snažan razvoj privrede.

– Zato ne odustajemo od budućnosti koju smo zacrtali. Oni koji odustaju, nikada ne pobeđuju, a naša Srbija će pobediti! Živela Srbija! – zaključio je.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare