VOZILI DROGIRANI! Četvorica vozača u Beogradu zadržani u policiji zbog vožnje pod dejstvom kokaina, marihuane, amfetamina 

Saobraćajna policija je u Beogradu tokom prethodne noći otkrila četvoricu vozača kod kojih je ustanovljeno da su upravljali vozilom pod dejstvom psihoaktivnih supstanci, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.

U Savskoj ulici je oko 23:00 časa zaustavljen tridesetdevetogodišnji vozač „opel astre“, kod kojeg je droga testom ustanovljeno da je pozitivan na kokain i opijate.

Oko 23:45 časova je u Ulici Marije Bursać u Zemunu zaustavljen je tridesetsedmogodišnji vozač „fijata 500“, a droga testom je utvrđeno da je pod dejstvom kokaina i benzodiazepina.

Na Zrenjaninskom putu je, 10 minuta posle ponoći, zaustavljen dvadesetpetogodišnji vozač „opel astre“, a droga test je pokazao da je pozitivan na marihuanu i amfetamin.

U Pop Lukinoj ulici je oko 01:50 časova zaustavljen „mercedes“ čiji je tridesetogodišnji vozač vozio pod dejstvom marihuane i kokaina, pokazao je droga test.

Vozači su zadržani u policiji i biće sprovedeni kod sudije za prekršaje.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare