TROČLANA PORODICA KOLEKTIVNO IZVRŠILA SAMOUBISTVO: Majka prvo ubila muža, pa ćerka pucala u majku, a onda u sebe! 

Tročlana porodica Daub iz Pensilvanije pronađena je mrtva u svom dvorištu, piše Yahoo news.

Morgan Daub (26) i njeni roditelji Džejms Daub (62) i Debora Daub (59) pronađeni su mrtvi u dvorištu svoje kuće u okrugu Jork u Pensilvaniji, ujutro 25. januara, nakon što je policija reagovala na zahtev za proveru, koju su zahtevale komšije.

PolicijA Zapadnog Mančestera je od tada saopštila da beleške ostavljene u kući ukazuju na to da je porodica nedavno donela „zajedničku odluku“ da okonča svoje živote.

Policija veruje da je Debora Daub pucala i ubila svog muža, a zatim ju je ubila Morgan, koja je izvršilasamoubistvo.

Policija je saopštila da nema znakova nasilnog ulaska ili borbe, kao ni dokaza da je neko drugi bio prisutan.

Ljudi koji su poznavali porodicu izrazili su šok zbog njihove smrti. Oni su Morgan opisali kao stidljivu, tihu, mladu ženu koja je bila bliska sa svojom majkom i takođe talentovanu i strastvenu kuglašnicu sve dok ona i njena majka iznenada nisu prestale da posećuju prodavnice i staze za kuglanje u tom kraju pre nekoliko godina, oko početka pandemije.

Bret Stejbli, koji vodi profesionalnu prodavnicu u Bovlers Suppli-u u Jorku, u Pensilvaniji, gde su majka i ćerka bile dugogodišnje mušterije je rekao da veruje da je Morgan, koju je opisao kao „veoma krotku i tihu“, ali i „veoma bistru“ devojku koja se školovala kod kuće, kao i da je njena majka često govorila u njeno ime.

Stejbli je rekao da je Morgan tokom godina dao mnogo časova kuglanja, a ona je postala društvenija kako je starila. Takođe je bila „prilično dobra kuglašica“, rekao je on.

Stejbli je rekao da su Daubovi bili pobožna hrišćanska porodica koja ide u crkvu, koja se „nikada nije stidela da nikome kaže šta su njihova verovanja“ kada su u pitanju religija i politika.

Morgan i Debora „veoma, veoma velike“ pristalice bivšeg predsednika Donalda Trampa, rekao je Stejbli.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare