JOKIĆ REDOM GAZI – STRADALA I BOGDANOVA ATLANTA! Srpski okršaj u NBA pripao Somborcu: Novi TRIPL-DABL nestvarnog Nikole! 

Denver Nagetsi ubedljivo su na svom terenu savladali Atlantu 128:108, sa maestralni srpski centar Nikola Jokić upisao je novi tripl-dabl!

Nikola Jokić je nezaustavljiv ove sezone! Maestralni Somborac vodio je Denver do ubedljive pobede protiv Atlante za koju nastupa naš Bogdan Bogdanović 128:108.

Denver je opravdao ulogu favorita na svom terenu, zabeležio je 37. pobedu u sezoni, a nestvarni Jokić rutinski je upisao 18. tripl-dabl! Ubacio je 14 poena, 18 skokova i 10 asistencija.

Denver je sredinom prve četvrtine preuzeo vođstvo i jasno stavio do znanja Hoksima da nemaju čemu da se nadaju u „Bol areni“. Osetniju razliku napravili su u drugoj deonici, koju su dobili sa 35:22 i do kraja meča su rutinski čuvali prednost.

Najefikasniji u trijumfu Nagetsa bio je Džamal Marej koji je ubacio 41 poen. Kanađanin je prikazao najbolju partiju od povratka na teren nakon teške povrede. Sjajni su bili i Majkl Porter Džunior (23 poena) i Eron Gordon koji je ubacio 15 poena.

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović nije bio preterano raspoložen na ovom meču. Bogi je utakmicu završio sa osam poena, pet skokova i tri asistencije. Najefikasniji u poraženom timu bio je Dežonte Marej sa 28 poena, Hanter je ubacio 20, Grifin 15, a Kapela 12 poena.

Denver je lider na Zapadu sa skorom 37-16, dok je Atlanta osma na Istoku sa 27-27

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare