SVE JE DOGOVOR DA BI UZELI OGROMNE PARE!? Dejan Dragojević šokiran Zvezdanom i Ćurčićevom: Slavnić je nikad nije voleo, da jeste, oženio bi je!

Pobednik pete sezone „Zadruge“, Dejan Dragojević, ubeđen je da Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić sve glume i da su se zapravo dogovorili da je on prevari u „Zadruzi“ samo kako bi se dočepali glavne nagrade od 50.000 evra!

Dejan, kojeg je supruga Dalila varala sa Filipom Carem, opleo je po novom ljubavnom trouglu u „Zadruzi“.

– Pošto je bio u zatvoru i nikad nije radio, Zvezdan ne može da se zaposli. Ana je pokušavala da zaradi neki novac u salonu, ali im to očigledno nije bilo dovoljno i onda mu je verovatno rekla: „Hajde da idemo u rijaliti, ti se potrudi s nekom pričom!“ Međutim, Zvezdan je malo dosolio priču. Ona mu je već prelazila preko prevara, pa što ne bi i preko ovoga s Anđelom?! Siguran sam da je ovo sve inscenirano! Ma potpisujem da je ovo samo loš dogovor. Mnogo su pratili petu sezonu, jer prepoznajem situacije u kojima kopiraju mene, Dalilu i Cara – kaže Dejan i dodaje da je Ćurčićeva mnogo namazanija nego što mu je delovala u prvi mah:

– Ušla je sa stavom, ali kako dani prolaze, sve mi postaje jasno! Zar niste videli vatreni ples, zagrljaje , suze?! Loša gluma! Ljudi, žena priča kako je dan i noć gledala prošlu sezonu i kako će ući u „Zadrugu 7“ i „Zadrugu 8“! Sve je to plan! Takođe, svesna je da je Zvezdan nikad nije voleo, jer da jeste, oženio bi je. 

Dragojević je oštro osudio i to što je Ana dovela bivšeg robijaša i kriminalca da živi u stanu s njenom decom. On upozorava da bi Slavnić mogao da se nabacuje njenoj ćerci iz prvog braka, koja je samo dve godine starija od Zvezdanove ljubavnice Anđele Đuričić (24). 

– Šta ako mu se diže polni organ na Anino dete?! Kad je videla kako on žudi za mlađim devojkama i kako lako manipuliše njima, nije normalno da pokušava da ga vrati. Ona ne može da zna da li će joj seksualno napastvovati ćerku! Šokiran sam! 

Dejan: Uzimam ženino prezime 

Dejan Dragojević kaže da će sledeći put kad se bude ženio uzeti ženino prezime! Pošto je Dalila Dragojević izričita u tome da se ni posle razvoda neće odreći njegovog prezimena, pobednik „Zadruge 5“ je rešio da promeni svoje:

– Ako se Dalila diči tuđim prezimenom, sigurno postoji razlog za to. Mogu da je tužim za to, ali uzdam se da da će se to rešiti kada se nađe neko ko će da se oženi njome. Sledeći put kad se budem ženio, uzimam ženino prezime!

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare