OBRADOVIĆ UPOZORAVA POSLE ŽALGIRISA: Utakmica protiv Mege važnija od one u Kaunasu

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović rekao je danas da je ABA liga važna za njegov tim i da je zato i predstojeća utakmica protiv Mege možda i važnija od one koje su crno-beli odigrali protiv Žalgirisa u Evroligi.

Očekuje nas veoma teška i važna utakmica. Imamo iskustvo od prošle godine sa Megom koje nas opominje i sigurno da moramo ući u taj meč maksimalno pripremljeni“, rekao je Obradović, prenosi klub.

Mlada su i ambiciozna ekipa koja će sigurno dati sve od sebe protiv nas. ABA liga je za nas važna i ova utakmica je čak i važnija nego ona koju smo sinoć dobili u Kaunasu„, istakao je Obradović.

Posle jučerašnje pobede protiv Žalgirisa u Kaunasu, košarkaši Partizana već sutra gostuju ekipi Mege, u utakmici 18. kola ABA lige.

Sledi nam Mega za koju imamo jedan dan da se pripremimo. Nije vreme da razmišljamo o onome što je bilo niti da uživamo u nekim pobedama, već samo da mislimo o onome što sledi“, rekao je košarkaš Partizana Alen Smailagić.

Jutros smo doputovali, večeras treniramo i spremamo se da u taj meč uđemo sa maksimalnom koncentracijom. Ima nas dosta u timu koji smo se prošle godine opekli protiv Mege nakon evropske utakmice i sigurno je da moramo pokazati da smo tu lekciju naučili„, poručio je Smailagić.

Crno-beli su trenutno prvi na tabeli regionalnog takmičenja sa 15 pobeda i dva poraza, dok je Mega deveta sa skorom 7/10.

Utakmica je na programu sutra od 18.30 u Hali sportova „Ranko Žeravica“.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare