DRAGOJEVIĆ RAZOTKRIO TAJNI PLAN SLAVNIĆA I ĆURČIĆEVE Šokiran njihovim skandaloznim ponašanjem: ZVEZDAN NIKAD NIJE VOLEO ANU

Pobednik pete sezone „Zadruge“, Dejan Dragojević, ubeđen je da Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić sve glume i da su se zapravo dogovorili da je on prevari u „Zadruzi“ samo kako bi se dočepali glavne nagrade od 50.000 evra.

Dejan, kojeg je supruga Dalila varala sa Filipom Carem, opleo je po novom ljubavnom trouglu u „Zadruzi“.

– Pošto je bio u zatvoru i nikad nije radio, Zvezdan ne može da se zaposli. Ana je pokušavala da zaradi neki novac u salonu, ali im to očigledno nije bilo dovoljno i onda mu je verovatno rekla: „Hajde da idemo u rijaliti, ti se potrudi s nekom pričom!“ Međutim, Zvezdan je malo dosolio priču. Ona mu je već prelazila preko prevara, pa što ne bi i preko ovoga s Anđelom?! Siguran sam da je ovo sve inscenirano! Ma potpisujem da je ovo samo loš dogovor. Mnogo su pratili petu sezonu, jer prepoznajem situacije u kojima kopiraju mene, Dalilu i Cara – kaže Dejan i dodaje da je Ćurčićeva mnogo namazanija nego što mu je delovala u prvi mah:

– Ušla je sa stavom, ali kako dani prolaze, sve mi postaje jasno! Zar niste videli vatreni ples, zagrljaje , suze?! Loša gluma! Ljudi, žena priča kako je dan i noć gledala prošlu sezonu i kako će ući u „Zadrugu 7“ i „Zadrugu 8“! Sve je to plan! Takođe, svesna je da je Zvezdan nikad nije voleo, jer da jeste, oženio bi je, prenosi Kurir.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare