SIN BRANA MIĆUNOVIĆA SE IZVINIO POLICAJCIMA KOJE JE NAPAO: Priznao da ih je gađao čašama na proslavi u Nikšiću! 

U Osnovnom sudu u Nikšiću danas je održano suđenje Đorđu Mićunoviću, sinu Brana Mićunovića, i Lazaru Kostiću protiv kojih je podnet optužni predlog zbog krivičnog dela napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti izvršenog na štetu državnog službenika Uprave policije.

– Mićunović i Kostić su na suđenju priznali da su izvršili navedene radnje i izjavili da se kaju zbog postupanja – preneo je crnogorski list Dan.

Njih dvojica su uputili izvinjenje oštećenim policajcima Miloradu Nediću, Pavlu Ognjenoviću i Dušku Miškoviću.

Zastupnik optuženih Đorđe Đikanović na osnovu činjenica iznesenih na suđenju i izjava optuženih tražio je blažu krivičnu sankciju za optužene.

Sudija Sava Mušikić je zatim izjavio da će odluka biti donesena 2. februara u Osnovnom sudu u Nikšiću.

Podsetimo, Đorđe Mićunović se tereti da je na jednoj proslavi u Nikšiću u decembru 2022. godine jednog pripadnika crnogorske policije, specijalnih jedinica, isprovocirao sukob i oštećene policajce gađao staklenim čašama i ledom. Nakon toga, on je zadobio prelom vilice, a od siline udarca, navodno mu je bio poremećen i centar za ravnotežu.

Inače, otac Đorđa Mićunovića, Brano Mićunović, decenijama važi za jednog od najimućnijih, a ujedno i najmoćnijih ljudi u Crnoj Gori. Dovodi se u vezu s brojnim poslovima od nekretnina, građevinskog sektora, prodaje fudbalera, igara na sreću, ali i sa podzemljem.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare