STIŽU JE ANINE SUZE Anđela VAN SEBE zbog Zvezdana i njegove BIVŠE, ne prestaje da RONI SUZE! Ovaj zadrugar joj je NAJVEĆA PODRŠKA

Anđela Đuričić, koja je preko noći postala najomraženija osoba zbog turbulentne veze sa Zvezdanom Slavnićem, koji je zbog nje ostavio javno suprugu, trenutno proživljava ljubavni brodolom. 

Ona se naime, poverila Lepom Mići da je trenutna situacija razara i briznula u plač.

– Želim da je Zvezdan pored mene, kad sam već pogrešila – rekla je Anđela.

– Pusti ga sad, neka se sve dešava, onako kako treba. Moraš da misliš i o situaciji u kojoj je on. On je sada raznesen. Reci mu da si uz njega, ali da želiš da znaš na čemu si. Možda je ovo što se sada najbolje, a da ni ne znaš. Dešava se svuda, nemoj da se kaješ. Jednom si ovo uradila, us*ala se sebi u život. Možda je dobro što je Ana ovde, jer si se suočila sa njom, videla si je nakon svega. Možda se sve promeni kroz par meseci, pa vas dve izgladite odnos. Ona te sada gleda kao mlado derle, koje joj se umešalo u odnos. Moraš da pustiš da ide svojim tokom. Pusti ga, bez plakanja – kazao je Mića.

– Treba mi vremena da izbacim sve iz sebe, shvati me – rekla je Anđela.

Podsetimo, Ana se odmah po ulasku suočila sa Zvezdanom, ali i njegovom devojkom Anđelom Đuričić, a o njihovim žestokim obračunima koji su usledili danima bruje svi mediji.


UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare