DANAS PRVO IZVLAČENJE NAGRADNE IGRE UZMI RAČUN I POBEDI: U igri 2 stana u Beogradu, a ovo su svi VAŽNI detalji

Prvo izvlačenje u novom ciklusu nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“ održaće sedanas u 18 časova, u direktnom prenosu na Prvom programu RTS.

– Ove godine nagradna igra prvi put ne podrazumeva slanje koverata s računima, već građani putem aplikacije skeniraju račune i na taj način stiču pravo na učešće i konkurišu za vredne nagrade. Svake subote biće izvučeni dobitnici dva stana u Beogradu, a u ovom ciklusu očekuje nas pet izvlačenja – navodi se u saopštenju Vlade Srbije:

Uzmi račun i pobedi
FOTO: PRINSCREEN

– Iako je činjenica da je ovakav digitalni način organizovanja nagradne igre lakši, efikasniji i jednostavniji, ponajviše za same učesnike, postavljalo se pitanje da li će se i kako građani navići na novi sistem i da li će odziv biti uspešan kao i prethodnih godina. Međutim, pokazalo se da su oboreni apsolutno svi postojeći rekordi u broju poslatih računa, u svim izdanjima nagradne igre dosad, prenosi Kurir.

Ističe se i da su do juče do osam sati ujutru građani Srbije poslalineverovatnih 41.099.325 računa.

Uzmi račun i pobedi
FOTO: PRINSCREEN

– To je zaista prevazišlo sve procene odziva, čak i one najoptimističnije. Objašnjavaju i da je novi način slanja račana omogućen sa ciljem da mladi mogu da prijave starije, koji nemaju odgovarajuće mobilne telefone, da niko ne bi bio diskriminisan.

– Pravo učešća u prvom i svakom narednom izvlačenju imaće fiskalni računi uneti do 12 časova na dan izvlačenja. Ovo znači da svi građani koji skeniraju svoje račune do podne konkurišu za dva stana u prestonici koja će dobiti svoje nove vlasnike u 18 časova.

Važni detalji o nagradnoj igri

  • Svake subote biće izvlačenje dva dobitnika stana u Beogradu
  • Tokom ove godine biće pet izvlačenja
  • Pravo na učešće imaju svi punoletni građani Srbije
  • Potrebno je instalirati aplikaciju na mobilni telefon
  • Preko jednog uređaja je moguće napraviti pet različitih naloga sa pet imena i brojeva telefona
  • Građani koji danas do 12 sati pošalju račune učestvuju u večerašnjem izvlačenju
  • Računi koji nisu dobitni u ovom krugu biće u konkurenciji za nagrade u drugom krugu nagradne igre tokom 2023.

Oni računi koji budu registrovani nakon toga ili koji ne budu izvučeni u emisiji imaju pravo učešća u svakom narednom izvlačenju. Takođe, svi računi koji ne budu dobitni u ovom krugu nagradne igre biće u konkurenciji za nagrade u drugom krugu nagradne igre tokom 2023. godine.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare