ANA DOBILA NAJVEĆI HONORAR U ISTORIJI RIJALITIJA!? Ćurčićeva dobro unovčila Zvezdanovu prevaru, evo koja cifra je u pitanju! 

Nevenčana supruga zadrugara Zvezdana Slavnića, Ana Ćurčić, sinoć se uselila u Belu kuću i postala učesnica „Zadruge 6“, za šta je navodno uzela neverovatnih 200.000 evra!

Anin i Zvezdanov susret je bio izuzetno buran, a nakon što je pred milionima prozvala njega i devojku sa kojom ju je prevario, Anđelu Đuričić, Slavnić satima nije mogao da se smiri.

Ćurčićeva je skupila hrabrost i obećala da će raskrinkati i uništiti bivšeg nevenčanog supruga, za što je navodno dobila neverovatnih 200.000 evra!

– Ana ulazi u rijaliti kako bi odbranila svoje dostojanstvo. Zvezdan ju je mnogo povredio, a ona to nikako nije zaslužila. Sve mu je dala, čekala ga je dok je bio na robiji, a sada je spremna da pokaže svima kakva je supruga bila i kakav su dogovor njih dvoje imali pre njegovog ulaska u rijaliti – rekao je izvor koji je otkrio da čelni ljudi produkcije nisu pitali koliko košta njen ulazak.

– Nisu je pitali koliko košta. Ana ulazi u „Zadrugu“ za oko 200.000 evra, ona želi da se javno suoči sa njim i da otkrije pravu istinu o njihovom braku – istakao je izvor za „Blic“. 

Ako se uzme u obzir da Ćurčićeva može da osvoji i prvo mesto, na ovu cifru možemo da dodamo još 50.000 evra, međutim, ni to nije sve. Ana će verovatno, kao većina zadrugara, početi da reklamira proizvode na svom Instagram profilu, a kako se cena jedne objave kreće od nekoliko stotina do nekoliko hiljada evra, Ćurčićeva će sigurno zaraditi i daleko veću cifru.


UDARNA VEST.rs


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare