STOŠIĆ: DAGESTANAC JE DOSTOJAN PROTIVNIK! Naš najbolji MMA teškaš najavljuje spektakl u beogradskoj „Areni“! 

Darko Stošić (17-5), najbolji srpski MMA teškaš, priprema se za 18. februar kada će u beogradskoj „Areni“ u organizaciji BRAVE ukrstiti rukavice sa Dagestancem Šamilom Gadzijevim (9-0), koji se bori za Bahrein.

Darko Stošić (17-5), najbolji srpski MMA teškaš, je za Informer rekao da je predstojeći meč odlična prilika da se posle pet godina ponovo bori pred beogradskom publikom.

– Imao sam zakazan meč u KSW, ali se povredio Martinek protiv koga je trebalo da se borim. Pokušali su da nađu zamenu, ali je i Prasel povredio rame. Posle toga nije bilo smisla da mi dovode nekog ko nije rangirani borac, pošto sam većinu već pobedio. Kada se sve to tako dogodilo odlučio smo da pitamo KSW da mi dozvoli da se borim u BRAVE u Beogradu. I stvarno im hvala što su mi izašli u susret i to dozvolili – rekao je Stošić.On navodi da su mu iz organizacije BRAVE odmah ponudili njihovog najboljeg teškaša Šamila Gadzijeva.– Odličan borac ima devet pobeda i nula poraza. Stvarno dostojan protivnik. Nisam tražio ništa lakše, jer ako se borim pred svojom publikom želim da to bude na nivo i sa stilom. Ne želim da prebijam neke borce čisto da bih odradio meč. Baš sam hteo da sve bude kako treba, da borac bude u mojoj klasi, što Gadzijev i jeste – objasnio je Darko i dodao:

– Pripreme teku dobro, malo su napornije jer moram da radim promociju eventa, ali se trudim da budem u fokusu za trening i borbu. U ATT sam bio jedan deo priprema, pa ću u Beogradu biti desetak dana, i onda pred meč idem opet u ATT.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare