DNEVNI HOROSKOP ZA PETAK 27. JANUAR! Rakovima poznanstvo sa mlađom osobom, Vodolije se bave nekretninama, a evo kome je potreban odmor 

Mesec, planeta koja simbolizuje naša osećanja nalazi se u Ovnu, pa ćemo se itekako razbuditi i biti spremni za akciju i konkretna dela. Ovaj planetarni položaj najviše će odgovarati Ovnovima, Strelčevima i Lavovima.

OVAN

LJUBAV: Moguće je da ćete morati da pristanete na nešto manje od onoga što ste imali na umu. POSAO: Povoljan dan za pravljenje dugoročnih planova. ZDRAVLJE: Stabilno. 

BIK

LJUBAV: Ne možete dobiti baš sve što želite – i uzbuđenje novoga i bliskost poznatoga. Morate napraviti kompromis. POSAO: Izbegavajte nepropisne radnje i sumnjive ljude. ZDRAVLJE: Stabilno.

BLIZANCI

LJUBAV: Moguće promene i neki problemi zbog nervoze u komunikaciji. POSAO: Pogrešna ulaganja, ili ćete biti previše samopopustljivi i zbog toga trošiti previše. ZDRAVLJE: Hormonski disbalans.

RAK

LJUBAV: Moguće je da ćete upoznati nekoga ko je mlađi od vas, a ko će vam se dopasti. POSAO: Vaša ambicija će biti izvor velike energije koju ćete imati u poslu. ZDRAVLJE: Dobro.

LAV

LJUBAV: Možda se trenutno ništa ne dešava u ljubavnom životu, ali neće još dugo ostati tako. POSAO: Stagnacija u oblasti finansija, možda i kašnjenje novca koji očekujete. ZDRAVLJE: Solidno. 

DEVICA

LJUBAV: Moguće je da će vam se dopasti neko ko uopšte nije za vas. POSAO: Nešto negativno bi moglo da se desi. Možda će vas iznenaditi neka neprijatna promena. ZDRAVLJE: Slabo.

VAGA

LJUBAV: Ljubav vam u ovom periodu ne dolazi lako. POSAO: Vaša poslovna situacija će se donekle popraviti. Može se desiti nešto pozitivno. ZDRAVLJE: Solidno.

ŠKORPION

LJUBAV: Bićete previše sarkastični ili nametljivi, što vam može odmoći u naporima da nađete ljubav. POSAO: Bez bitnih dešavanja, što vam verovatno neće biti po volji. ZDRAVLJE: Solidno.

STRELAC


LJUBAV: Moguća je pomalo disfunkcionalna veza sa nekim ko je dosta stariji od vas. POSAO: Vaš trud će biti nagrađen, ali previše posla moglo bi da izazove zamor. ZDRAVLJE: Potreban vam je odmor.

JARAC

LJUBAV: Situacija nije zadovoljavajuća, imaćete utisak da ne možete ni napred ni nazad. POSAO: Doživećete zastoj, pogotovo ako očekujete da sklopite dogovor. ZDRAVLJE: Gljivične infekcije.

VODOLIJA

LJUBAV: Problemi u odnosu, pre svega zbog nedostatka entuzijazma kada je ljubav u pitanju. POSAO: Radićete nešto što podrazumeva samostalno preduzetništvo i nekretnine. ZDRAVLJE: Slabije.

RIBE

LJUBAV: Lako možete naći ljubav, pogotovo ako budete izašli u provod. POSAO: Možete imati probleme ako radite sa članovima porodice, zbog manjka profesionalizma. ZDRAVLJE: Kožni problemi.

UDARNA VEST.rs


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare