ZAVRŠILA RIJALITI KARIJERU, PA UPECALA BOGATOG BIZNISMENA! Nakon navoda o TRUDNOĆI Iva otkrila kada planira VENČANJE sa dečkom

Bivša zadrugarka i voditeljka Iva Grgurić, koja se nedavno našla u žiži interesovanja, kada je Kurir došao do informacija da je u blaženom stanju, pojavila se večeras na „Music Awards Ceremony“ i otkrila kakvi su njeni planovi na emotivnom planu.

Iva već nekoliko meseci uživa u ljubavi sa Nemanjom Petoševićem, uglednim beogradskim biznismenom, ali tvrdi da je još uvek premlada da bi stala na ludi kamen, te da sada želi da se posveti karijeri. Grgurićeva je takođe otkrila da želi da se ostvari u ulozi majke, ali da za sada to nema u planu, a kakvi su njeni planovi za ovu godinu, kako je prošlo upoznavanje dečka sa njenom porodicom, da li planira da se vrati u „Zadrugu“, kako komentariše dešavanja u Pinkovom rijalitiju, da li je išla pod nož da bi povećala zadnjicu, kao i odogovore na brojna druga pitanja možete čuti u videu ispod.

Inače, ako je pobednica Zadruge krila ispočetka vezu sa sinom poznatog beogradskog biznismena, Kurir je prvi otkrio njihovu vezu i prvi pisao o tome.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare