OTKRIVAMO: NOVAK DOBIO OPOMENU ZBOG PONAŠANJA OCA! Obratili su mu se čelnici Australijan opena sa OVOM PORUKOM

Kao grom iz vedra neba odjeknula je vest o snimcima Srđana Đokovića u Melburnu koji su imali političku poruku.

Apsolutno da ostavimo sve lične statove po strani: to nikako nije smelo da se desi u ovom momentu na tako važnom na gren slem turniru! Zašto? Svakom ko jedva čeka meč Đoković – Pol kristalno je jasno zašto.

Od ogromnog je značaja da fokus Novaka Đokovića ostane samo na preostala dva (nadamo se) meča na turniru. Prethodnog dana to nije bio slučaj. Kako saznajemo, čelnici Australijan opena obratili su se srpskog asu nakon što je internet preplavio snimak njegovog oca koji pruža podršku Rusima i slika se sa zastavom Putina.

Oni su u razgovoru sa Novakom izrazili nadu da se ovakve stvari neće ponoviti do kraja turnira i da politici i političkim porukama nije mesto na Australijan openu.

Takođe, oni su, kao i u saopštenju Tenis Australije, rekli Novaku da je potrebno voditi računa o ponašanju svih ljudi iz boksa, jer i oni predstavlju tenisera u čijem se boksu nalaze.

Neće naravno biti nikakvih sankcija za Novaka, ali dovoljna je i sama sankcija što se srpski as bavio ovim stvarima u danu kada je trebalo da bude potpuno fokusiran na odmor, oporavak i pripremu za sledeći meč.

Za očekivati je sada da posle meča protiv Pola, Novak bude „izrešetan“ pitanjima zapadnih medija o potezu svog oca. Nema sumnje da će Đoković biti dobro pripremljen šta da odgovori na to, ali opet se vraćamo na ključnu stvar: ovo mu nikako nije trebalo.

Svi dobro znamo koliko je njih koji jedva čekaju i najmanji propust kod Đokovića da bi ga momentalno razapeli. Posebno to znaju njegovi najbliži. To je još jedan u nizu argumenata protiv ovog potpuno nerazumnog poteza Srđana Đokovića.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare