DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU 25. JANUAR! Ribe će se danas odmarati od svih, Ovnovima stižu pare, dok će Škorpije… 

Većina horoskopskih znakova će danas imati ljubavnih problema, dok će kod Vodolija situacija biti drugačija.

OVAN

LJUBAV: Vest o nekome ko vam se dopada ili komunikacija s tom osobom. POSAO: Može se desiti da dobijete finansijsku pomoć koja će vas izvući iz teške situacije. ZDRAVLJE: Solidno.

BIK

LJUBAV: Ovo je nepovoljan dan za vas kada je ljubav u pitanju. POSAO: Moguće je da nećete ispuniti očekivanja nadređenih i da ćete zbog toga trpeti posledice. ZDRAVLJE: Stabilno.

BLIZANCI

LJUBAV: Uglavnom ćete se baviti problemima i nećete imati prilike da uživate u ljubavi. POSAO: Vaš radni elan i entuzijazam biće na visokom nivou. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

RAK

LJUBAV: Ljubavni život će biti stabilan, bez naročito bitnih događaja. POSAO: Moguć je napredak u karijeri, ali i problemi zbog grešaka usled lošeg rasuđivanja. ZDRAVLJE: Promenljivo.

LAV

LJUBAV: Danas nećete biti spremni da ulažete mnogo energije u ljubav, pa neće biti ni posebnih dešavanja. POSAO: Loša komunikacija s ljudima s kojima radite. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe. 

DEVICA

LJUBAV: Nesporazumi s partnerom, ali ne ozbiljni. Sve će se razrešiti vrlo brzo. POSAO: Moguć novčani gubitak ili loše ulaganje sredstava. ZDRAVLJE: Povedite više računa o ishrani.

VAGA

LJUBAV: Moguće je da se vaš izbor ljubavnog partnera neće dopasti vašoj okolini. POSAO: Možete dobiti novac iz inostranstva, ili ćete biti plaćeni u stranoj valuti. ZDRAVLJE: Promenljivo.

ŠKORPION

LJUBAV: Može se desiti da imate problema u ljubavi ili da budete razdvojeni od partnera. POSAO: Neće vam nedostajati entuzijazma, možda čak i preterate. ZDRAVLJE: Dobro.

STRELAC

LJUBAV: Blaga nestabilnost u ljubavnom životu. POSAO: Neki nesporazumi će vam napraviti problem u poslu, pogotovo ako vodite sopstveni ili se bavite porodičnim biznisom. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

JARAC

LJUBAV: Mogući su razni problemi i neslaganje sa izabranom osobom. POSAO: Ukazaće vam se neka prilika za napredak ili ćete naći posao ako ga tražite. ZDRAVLJE: Slabo.

VODOLIJA

LJUBAV: Dobićete mnogo komplimenata pa će vam postati jasno da možete imati koga god hoćete. POSAO: Naići ćete na prepreke koje ćete uspeti da prevaziđete. ZDRAVLJE: Upala sinusa.

RIBE

LJUBAV: Danas želite da se odmorite od svih. Nećete imati kontakt s osobom koja vas interesuje. POSAO: Problemi u međuljudskim odnosima. ZDRAVLJE: Potrebna vam je detoksikacija.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare