RODITELJI SE ODRIČU ANĐELE ZBOG S*KSA S ZVEZDANOM! Ocu pozlilo, od bruke ne izlaze napolje! Poručili joj SAMO JEDNO

Odnos između Anđele Đuričić i Zvezdana Slavnića danima je glavna tema u „Zadruzi“, ali i van nje. Anđelino ponašanje, mučne svađe i seksualni odnosi koje ima s bivšim robijašemšokirali su sve gledaoce, ali i Anđeline roditelje, koji od bruke i sramote ne izlaze iz kuće u Herceg Novom.

Kako Kurir Stars saznaje, oni su toliko ogorčeni zbog ćerkinog ponašanja da su na korak od toga da je se zauvek odreknu!

– Anđelini roditelji od bruke ne smeju da izađu iz kuće i prošetaju Herceg Novim. Oni su se požalili svojim rođacima da Anđelu ne prepoznaju i da je u nju ušao neki đavo. Kažu da to nije njihova ćerka, koja im je iz kuće otišla normalna, a sad je poznata kao rasturačica veza, koja svakog dana ima seksualne odnose pred milionskim auditorijumom. Bukvalno su rekli da nemaju više ćerku. Koliko je situacija ozbiljna, pokazuje i činjenica da je njenom ocu pre nekoliko dana pozlilo kada su mu pokazali snimke seksa Anđele i Zvezdana. Njemu je to baš posebno teško palo – priča komšija roditelja skandalozne rijaliti učesnice, pa dodaje:

– Njih dvoje su potpuno na strani Zvezdanove bivše nevenčane partnerke Ane, koja je rešila da na odnos s njim zauvek stavi tačku. Oni do sada nisu imali prilike da razgovaraju s ćerkom, ali su joj, koliko sam čuo, preko produkcije poručili da zaboravi na njih i da kad se rijaliti završi, i ne pomišlja da se vraća u Crnu Goru. Ovde u Herceg Novom se priča da su joj poručili da slobodno može da ostane u Beogradu i da živi sa Zvezdanom i njegovim ocem Mokom, koji ih podržava, i da u njihovoj kući za nju više nema mesta – završava naš izvor.

Podsetimo, otkako su Zvezdan i Anđela uplovili u romansu, njihov odnos ne prestaje da intrigira naciju. Sve nesuglasice koje imaju, oni rešavaju seksom. Zvezdan je u jednom trenutku i raskinuo vezu s njom i počeo otvoreno da se nabacuje Aleksandri Nikolić, koju je i poljubio, ali mu je ona odmah rekla da ne želi ništa s njim, pa se on vratio Anđeli.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare