OTKRIVENI JEZIVI DETALJI ZBOG KOJIH ĆE BRAZILAC VEROVATNO DA ROBIJA! Alves 17 minuta silovao devojku 

Španski list „Periodiko“ naveo je da snimci kamera iz noćnog kluba „Saton“ pokazuju da su se Dani Alves i neimenovana devojka zadržali 17 minuta u toaletu * Žrtva pred sudom navela da ju je fudbaler terao da govori da je „njegova mala kurva“

Brazilski fudbaler Danijel Alves (39) silovao je neimenovanu devojku (23) čak 17 minuta, potvrdile su kamere u španskom noćnom klubu „Saton“, a preneo je španski list „Periodiko“!

Kako navode Španci, jasno je na osnovu snimaka sa bezbednosnih kamera da su se brazilski fudbaler i devojka, 30. decembra prošle godine, zadržali u toaletu kluba u Barseloni malo duže od četvrt sata, a policija je navedene detalje uzela u razmatranje u istrazi.

Tražio felacio

Alves me ošamario, bacio na pod, terao na oralni seks, a zatim penetrirao u mene dok nije ejakulirao
Žrtva

Ne želi nadoknadu

Žrtva je pred sudom iznela jezive detalje o tome šta se dešavalo kada ju je Alves primorao da sa njim uđe u WC.

 Alves mi je podigao haljinu, tražio je od mene da mu govorim da sam njegova mala kurva. Prisilio me je da sednem na njega. Tražio je od mene felacio, a zatim me je ošamario, bacio na pod i penetrirao u mene dok nije ejakulirao – naveo je „Periodiko“ reči žrtve.

Svemu je prethodilo dodirivanje u samom klubu, gde je Alves navodno pokušavao da natera devojku da dodiruje njegov penis. Iskusnom brazilskom fudbaleru ne ide u prilog ni činjenica da žrtva ne želi nikakvu novčanu nadoknadu ili vansudsko poravnanje, već isključivo da on bude priveden pravdi i da odgovara za zločin koji je počinio.


Izvesno je da će najtrofejniji fudbaler svih vremena (46 trofeja) do kraja suđenja biti u zatvoru „Brijans“ s obzirom na to da mu sudija ne veruje jer je čak tri puta menjao iskaz i zato što postoji osnovana sumnja da bi pobegao ukoliko bi mu bilo dozvoljeno da se brani sa slobode.

U međuvremenu se oglasila i bivša supruga Danija Alvesa – Dinora Santana, sa kojom je bio u braku 10 godina i sa kojom ima dvoje dece.

Ćavi promenio izjavu: Izvinjavam se

Trener Barselone Ćavi Ernandez u prvobitnoj izjavi povodom slučaja Danija Alvesa izjavio je da je šokiran i da se oseća loše zbog svega što je čuo o nekadašnjem saigraču, ali je promenio ploču jer mu je skrenuta pažnja na to da je u svemu zanemario žrtvu.

– Ono što sam rekao o Alvesu pogrešno je interpretirano, možda nisam bio dovoljno oštar. Ignorisao sam žrtvu, sve što se desilo mora da bude osuđeno, bez obzira na to da li je Dani to uradio ili neko drugi. Izvinjavam se. Teška je tema, zaboravio sam na žrtve. Osuđujem svako nasilje – rekao je Ćavi.


– Još sam u šoku. Sve mi deluje kao košmar, kao da se ne dešava. Dani nikada ne bi uradio ovako nešto – rekla je Santana za špansku TV stanicu Telesinko.

Danijel Alves silovao devojku 17 minuta

Šok za decu

Dinora, koja je uspešna biznismenka, poručila je da će učiniti sve da pomogne bivšem suprugu i da nije imala direktan kontakt sa njim.

– Znam šta govorim. Poznajem Danija 22 godine, bila sam udata za njega 10 godina. Ovo je bio šok za mene i moju decu. Imam dva tinejdžera koji pate. Dani je pitao advokaticu da kontaktira sa mnom kako bih rešila ono što je najhitnije. Saznala sam da je u zatvoru tek kad me je zbog toga pozvala njegova advokatica. Nisam imala kontakta sa njim, nismo razgovarali ni telefonom. Njegova advokatica kaže da je tužan, ali da je dobro. Ona je jedina koja ga je videla. Tu sam da mu pomognem za sve što mu treba – istakla je Dinora Santana, prenosi Informer.


Ukoliko se dokaže da je kriv, Danijel Alves bi narednih 12 godina mogao da provede u zatvoru.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare