CAR PO KO ZNA KOJI PUT PONIZIO MAJU: Pre bih se oženio Milicom i naopravio joj TROJE dece, nego da legnem s tobom! BRUKA

Filip Car i Maja Marinković i jutros su imali svađu kada je on počeo da ucenjuje Maju da mora da uradi zadatak sa Markom Janjuševićem Janjušem.

– Ako ne odradiš zadatak sa Janjušem, ja ću da tražim zadatak sa Milicom – rekao je Filip. – Ja ne mogu, ja nemam živce za ovo! – vikala je Maja.

– Evo, pošto neće, Drvo, zovi me. Ja znam da će Aleksandra da uradi sa mnom, otići će na Mesec sa mnom, garantujem. Ja sam video da bi ti uradila, sad ćeš da uradi, jer te ja ucenjujem. A moraće i Janjuš, jer će biti kažnjen – rekao je Car.

– Nemojte, ja sa Majom neću nikakve zadatke – rekao je Janjuš.

– Onda si ti kukavica. Uvedite mi sve bivše da ja radim. Njemu ću da kažem da neću da pričam sa njim, a tebi ću da j*bem na tvoje oči. Evo, direktno ucenjujem, jer ja znam tebe, malog smrdljivog ološa – nastavio je Filip.

– Ja sam rekla da bih zbog Takijevog spota! – pravdala se Maja.

– Sad ćeš da radiš, trebalo je da kažeš da te boli k*rac. Sad ćeš da radiš zadatak da se penješ Janjušu na glavu, molićeš Bebicu da mu… Nikad me u igri niko nije nadigrao! – divljao je Filip.

– Ti se iživljavaš! – kukala je Marinkovićeva, a Slađa je pitala zašto se ponovo svađaju.

– Ne znam šta je sa njim. Zezali smo se ovde. Mene niko ne interesuje, volim te – dodala je Maja.

– Ako neće da te j*be onaj ko te voli, ti ćeš da se izj*beš sa nekim ko te ne voli. Tako si onu noć sa Čorbom. Ja ti znam DNK. Znam ti gustoću kostiju. Sa mnom moraš da znaš da nema zezancije, bila je srpdnja. Ja tebe ne volim, volim samo sebe. A ti svoju boleštinu pravdaš ljubavlju. Jeste videli za koliko je Bilala ostavila, a plakala za njim? Kad si lagala, tad ili sad? Kad si lažov? Ili si Đepeto ili si Pinokio? – besneo je Car.

– Sve sam ti rekla, rekla sam njemu kad si ušao da ne mogu da imam odnos sa njim – dodala je Marinkovićeva.

– A kako si se k*rala sa njim, a volela si me. Nisi iskrena. Tako si meni plakala, a uveče se j*bala sa drugim (Čorbom). To si ti. Tako si i Janjušu uradila. Evo, od sad svaka riba može da dođe u rehab, samo ona ne – nastavio je Filip.

– Nećeš me diskvalifikovati. Zašto me napadaš? Čemu ova agresija odjednom.

– Evo, pre bih oženio Milicu i naopravio joj troje dece, nego sa tobom legao, takva je situacija! Svako ima svojih pet minuta. Ja ih kod mnogih nisam iskoristio – dodao je Car.

– Iskoristi ih – rekla je Marinkovićeva

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare