U INAT SVIMA – I POVREĐENI NOVAK MOŽE PROTIV SVIH! Đoković UTIŠAO Australijance i servirao OSVETU! (FOTO) 

Srpski teniser Novak Đoković deklasirao je Aleksa De Minora u četvrtom kolu Australijan opena – 3:0 (6:2, 6:1, 6:2)


Povreda je zabrinula navijače Novaka Đokovića, a srpski teniser je ekspresno pokazao da nema razloga za sekiraciju. Najbolji teniser svih vremena sastao se danas sa Aleksom De Minorom u četvrtom kolu Australijan opena, a domaći predstavnik nije imao baš nikakve šanse… Đoković je samleo 24-godišnjeg Australijanca i izborio plasman u novo grend slem četvrtfinale – (6:2, 6:1, 6:2)

Priželjkivali su navijači na Rod Lejver Areni, u najmanju ruku, uzbudljiv meč, a dobili su odrađivanje posla. Nije Đoković imao dostojnog rivala i što je najvažnije bez prevelike potrošnje uspeo je da se plasira u narednu rundu takmičenja gde ga čeka Andrej Rubljov. 

Ovaj trijumf za Đokovića predstavlja svojevrsnu osvetu mladom De Minoru. Australijanac je bio među prvima koji su prozivali Novakovu odluku da se ne vakciniše, a kada je Srbin bez osnova bio zatvoren, kasnije i deportovan iz Australije nije želeo da se oglašava…

De Minor tokom bezmalo dva sata igre nije uspeo da dođe do brejk šanse, sa druge stane Novak je svaku svoju iskoristio i napravio čak sedam brejkova! Fantastično je servis služio srpskog tenisera, De Minor se mučio sa najboljim reternom svih vremena te je poraz bio neminovan. 

Uzbuđenja je bilo samo na startu prvog seta kada su do 3:2 oba tenisera bila sigurna na svoj servis. Ipak, Đoković je već u narednom servis gemu napao Aleksa De Minora, napravio brejk i ključan korak ka osvajanju prvog seta. 

Vezao je Đoković tada devet gemova i tako osvojio i drugi set. Prepustio je srpski teniser samo jedan, utešni servis gem De Minoru. Australijanac je uspeo da izbegne blamažu i popularni „krompirić“ i u trećem setu, ali to je bilo sve što mu je pošlo za rukom.

ĐOKOVIĆ – DE MINOR  6:2 (6:2, 6:1, 6:2)

UDARNA VEST.rs


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare