RAT SE NASTAVLJA! Tamara Đurić prozvala Jovanu: Glupačo, toneš u svoj izmet! Voditeljka odbrusila: Vodim ljubav, PREKIDATE ME

Rat između Tamare Đurić i Jovane Jeremić traje već nekoliko meseci i pitanje je da li će se uopšte završiti. Ovog puta voditeljka „Pinka“ izazvala je pravu pomamu sa izjavama o Kosovu, na koje nisu ostali imuni mnogi estradnjaci, pa ni starleta.

Đurićeva je vidno izrevoltirana voditeljkin tvrdnjama sasula brojne uvrede na račun Jeremićeve.

Tamara Đurić
foto: Printscreen Instagram

– Glupačo ne mešaj babe i žabe. Lupila si glupost, nešto si čula, pa si mislila da ćes ispasti pametna i obezvrediti ljude koji su možda morali da prodaju jer su imali dva puta! Da prodaju ili da poklone. Da li si ikada bila na Kosovu? Sigurna sam da nisi. Tebe Bog niko nije slulajno obeležio da ostaneš jedini primerak hobita savremenog doba. Umesto što još dublje toneš u sopstveni izmeti, izvini se ljudima i zamoli ih za oproštaj. Dobri su to ljudi, razumeće tvoju devijaciju.

Voditeljka Jovana Jeremić tvrdi da je Tamarine opaske ni malo ne dotiču, a u izjavi za Kurir je istakla da Đurićeva nema kredibiltet da joj bilo šta kaže, pa je samim tim ni malo ne dotiču njene izjave.

– Ja zaista nju neću više da komentarišem. Da joj dajem na popularnosti i važnosti. Želim joj sve najbolje u životu. Ona kad joj manjka partnerove pažnje, uhvati se za mene. Bolje joj da vodi ljubav nego rat, evo ja upravo vodim ljubav, a vi me prekidate. Ona nema kredibiltet da pričao bilo čemu, jer nista nije skućila sama, a između opstalog je i starleta. Nisu sve starlete takve, neke i imaju kredibiltet – istakla je Jeremićeva za Kurir.

Podsetimo, kako je voditeljka „Pinka“ istakla, mediji su isekli njenu izjavu, te je shvaćena pogrešno.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare