„KAD BOG HOĆE NEKOG DA KAZNI, ON MU PRVO RAZUM ODUZME“ Sloba prvi udario na Jovanu, a sada i one оplele po voditeljki: Jadna si

Voditeljka Jovana Jeremić našla se na meti negativnih komentara nakon što je pričala o ljudima sa Kosova i Metohije. Kako je voditeljka „Pinka“ istakla, mediji su isekli njenu izjavu, te je shvaćena pogrešno, međutim, pojedine javne ličnosti smatraju da je bez obzira na sve napravila grešku, te da ona nema nikakav kredibilitet da priča o takvoj temi.

Pevač Slobodan Radanović je prvi počeo medijski rat sa Jovanom, a nakon njega su se oglasile pevačica Dragica Radosavljević Cakana, glumica Milica Tomašević, kao i njena sestra, manekenka Anđela Tomašević.

Pevačica Dragica Radosavljević Cakanaprokomentarisala je izjavu Jeremićeve.

– Verujte nemam komentar na priču takozvanih Beograđana. Beograđana je sve manje, a oni koji su pravi nikada tako ne bi ni komentarisali, surovo i sirovo. Nepošteno je prema ljudima koji su branili Srbiju, koji su bili na Košarama i ostalim delovima Kosova i Metohije. Zapravo, žalosno je – rekla je pevačica za Srbiju Danas.

Glumica Milica Tomašević se na svom Instagramu žestoko obratila voditeljki.

– Jovana Jeremić, postoji jedan roman, zove se „Idiot“, i postojao je jedan čovek koji se zvao Fjodor Mihajlović Dostojevski. E taj veliki čovek je u tom romanu napisao jednu veliku istinu koja glasi: „Kad Bog hoće nekoga da kazni, on mu najpre razum oduzme“. Žao mi je što nikada nećeš moći da shvatiš suštinu napisanog, a kada je već tako, neka te bar sreća prati kad razuma nemaš, tebi ni od Boga pomoći nema – poručila je Milica.

Milica Tomašević
FOTO: PRINTSCEEEN/INSTAGRAM

Odmah nakon glumice, svoj post Jovani Jeremić posvetila je i njena sestra Anđelka: – Jedna televizijska voditeljka je rekla da se Srbi sa Kosova prave jadni. Za razliku od njih, ona ne mora da se pravi jadna. Stvarno je jadna! Sram te bilo- prenosi Kurir.

Podsetimo, Sloba Radanović je istakao da Jovana „pojava“ koja ne zaslužuje da je javnost gleda.

– Nemam ni ja problem da kažem istinu. Govorite nam da narod ovo voli. Ne poznajem nikoga ko nije zgranut ovom pojavom. Ova osoba nema kredibilitet da na bilo koji koji način komentariše Kosovo i Metohiju, a naročito ne na ovakav način – napisao je Sloba na društvenoj mreži „Instagram“, a Jovana je za Kurir rekla da su njene reči izvučene iz konteksta. 

– Osuđujem svaki pokušaj manipulacije mojih reči jer sam bila kristalno jasna kao i svaki put. Moj komentar se odnosi na ljude koji su profitirali na muci iskonskih junaka – Srba koji su ostali da se bore na KiM. Oni koji su prodali svoju dedovinu za milione, pa došli na Vračar gde pijući espreso pozivaju na rat i odbranu očevine i dedovine, koju su prvobitno prodali, nikada neće imati moralno pravo da govore o kosovskom čvoru, jer su svoje prodajom imovine već rekli. Baš takvi sada žele da ušićare u najtežem trenutku za našu zemlju. Moja podrška svim Srbima koji su ostali na ognjištima i koji su pravi heroji, kojima treba dati svaki vid podrške. Nikada nisam tužila nikoga za lažne informacije, ali za ovu temu će svako ko izmanipuliše ili spinuje moje izjave biti tužen i parnično gonjen. Moj odgovor celoj kliki protiv mene je: pogledajte snimak do kraja. Uvek iza svojih reči stojim, a iza tuđih će se pobrinuti moj advokatski tim – rekla je Jovana Jeremić za Kurir.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare