HAOS! OBEZBEĐENJE OPKOLILO FILIPA CARA: Razjareno nasrnuo na Maju, Marinkovićka ga gađala SAKSIJOM, pa pobacali stvari po IMANJU

Filip Car je krenuo da priča o tome kako ga je drugarica Maja Marinković, Tijana Ajfon, prozivala u prethodnim sezonama, te je tom prilikom Maja povilenela na njega, a sukob je eskalira da je uletelo obezbeđenje da interveniše. Opkoliko je Filipa kako ne bi mogao da priđe Maji, a Marinkovićeva je pre toga uspela da dohvati saksiju i gađa ga.

– Došla šuga u emisiju i kao…J***m ti ja drugaricu (Tijanu Ajfon). Nju sam pitao ko je ova što me je pljuvala, ti si mi rekla da je to tako, u tvom stanu smo sedeli bio sam bolestan, ali da je tvoja drugarica. Ti si mi rekla za gumenjak i Dunav – rekao je Car.

– Zašto on priča o njoj? Čemu potreba – pitala je Maja.

– Ma što, ko je ona? Poznata si drugarica, i***rali te muževi od drugarica. Tvoje drugarice tvoj tata k**a – rekao je Filip.

– Što ti pominješ sada porodicu? – pitala je Maja.

– Je**m ti mamu i tatu. 30 puta sam ti rekao da ideš u rehab, je**m li ti mamu, tatu i dedu – urlao je Car.

– Ja tvoju ne – ponavljala je Maja.

– Smeće došlo mi, ne znam ko je, najstrašnije me napljuvala. Ona počela da se dere i mafija. Ti si poznata da su drugaricini muževi obrisali k***c o tebe. J***m mater i tebi i njemu i sad mi nemaš više pristup – urlao je Car.

Filip Car potom je pobacao Maji Marinković posteljinu po imanju, a ona njemu stvari, kada je to video, Car je ušao u crveno, te je urlao na nju.

Kako je krenuo do radionice da joj baci stvari, obezbeđenje je sprečilo dalji tok okršaja, ali je ona odletela brzinom svetlosti do rehaba i sela u njega, a on joj je vikao da izađe iz njega, što ona nije želela.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare