BIVŠA SNAJKA UZVRAĆA MOKI SLAVNIĆU: Ne govori ISTINU i ne čuje dobro! Zvezdanu ne praštam, a o NJEGOVOJ MAJCI I DALJE BRINEM! ŠOK!

Nevenčana supruga Zvezdana Slavnića Ana trudi se da zauvek zaboravi rijaliti učesnika, ali je to nemoguće jer je redovno spominju u medijima, pa je sada Zoran Moka Slavnić izjavio da je ona lagala da je sa njegovim sinom bila 15 godina u vezi.

Ana se oglasila i otkrila šta je istina, kao i da li bi Zvezdanu mogla da oprosti prevaru, prokomentarisala Mokine reči i izjavu da je ona sa Zvezdanom bila samo četiri godine koliko je on dugo bio u zatvoru u Švajcarskoj:

– Moka kad sluša on ne čuje dobro. Istina je da smo Zvezdan i ja bili u vezi od 2011. godine u kontinuitetu. Od toga ja sam Zvezdana čekala četiri godine koliko je bio u zatvoru – izjavila je Ana, prenosi Kurir.

Na pitanje zbog čega je onda Moka kazao da su njegov sin i ona bili u vezi četiri godine, na šta je ona odgovorila: „Moramo imati u vidu da Moka ima 74 godine. On od svega što govori ne govori istinu“.

Ana je izručita da Zvezdanu nikada neće oprostiti.

– Nikada, nikada mu neću oprostiti. Preljuba me je pogodila 0,01 posto. Izdao me je kao prijatelja. Brinula sam o njegovoj majci, i dalje brinem, podržavala sam njega, ali ne želim više da govorim o tome. Ne želim da se provlačim po novinama, ne zanima ni Zvezdan, ni Moka, želim da se posvetim sebi – kazala je Ana.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare