ZVEZDAN NASRNUO NA NECU, SVI ZADRUGARI SKOČILI U POMOĆ! Slavniću pala roletna, obezbeđenje uletelo munjevitom brzinom! 

Zadrugar Zvezdan Slavnić je odlučio da se fizički obračuna sa Nenadom Necom Lazićem zbog toga što je kritikovao ponašanje njegove devojke Anđele Đuričić i njega, ali su srećom ostali ukućani i obezbeđenje na vreme zaustavili Zvezdana u nameri da prebije Necu

Zvezdan nije mogao da podnese Necine kritike zbog toga što je pokušao da smuva Aleksandru Aleks Nikolić iako je u vezi sa Anđelom.

Nenad Neca Lazić

– Pričamo o Aleks kao da je bezgrešna svetica, a znamo šta je rdila u Španiji, Marbelji, Turskoj… Mislim da je sa Carem bila ispravna, sad mislim da ovo radi da bi bila u žiži javnosti. Nije glupa, ali je samo Dejan mogao da je digne – započeo je Lazić.

– Digla sam i ja Dejana – ubacila se Aleks.

– Ne, njega je Dalila digla. Mislim da ćeš ući u vezu sa Zvezdanom – rekao je Neca.

– Da, sutra u 5 – rekla je Nikolićeva.

Nenad Neca Lazić je umalo dobio batine…

– Za mene si ti Anđela ozbiljan folirant. Nisi ni fina, ni poštena. Sutra niko neće ni da te pogleda. Zvezdan je loš čovek, ko zna šta je sve napolju radio kad ovo radi ovde. Ispao je nekorektan i prema Anđeli koju ni ne žalim, jer bolje nije ni zaslužila kad je njegova žena plakala, neka plače i on. Mogu da pomislim da je on rijaliti fanatik. Bićeš ti gori od Cara i izmenjaćeš sve devojke koje će pasti zbog rijaltii priče. Loše, katastrofa i ne opravdavam nijedan tvoj postupak. Nije mi inspirativno da pričam o odronima kao što ste ti i Aleksandra – rekao je Neca i nominovao Zvezdana.

Zvezdan je momentalno nasrnuo na Necu…

Posle Necine nominacije Zvezdan je gađao Lazića, a zatim se i zaleteo na njega, ali su ga zadrugari zaustavili na vreme, a obezbeđenje koje je uletelo munjevitom brzinom ga je odmah opkolilo. 

Zvezdan je zapretio Neci da će ga napasti ako opet kaže nešto što mu se ne bude svidelo…

– Stani odmah, stani odmah – vikala je Anđela.

– Svima ću da uradim isto, ko god me bude napao, svako ko me prvi bude uvredio – vikao je Zvezdan, a kako je ovo izgledalo možete pogledati u videu ispod.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare