„OPADALA MI JE KOSA OD STRESA“ Ovo su nepoznati detalji iz života Saške Veselinov, progovorila i o AGONIJI kroz koju je prolazila

Supruga Đorđa Đokovića, Saška Veselinov, nedavno je otkrila da je u blagoslovenom stanju i da će za tri meseca postati majka, dok će braća Đoković postati stričevi.

Ona je sada otkrila nove detalje iz privatnog života o kojima nije želela da priča odmah, piše Kurir. Kako ističe, iako je beba nemirna ona uspeva da obavi sve obaveze u toku dana.

– Ja kad pored mučnina, bolova zbog oticanja, bebe koja je hiperatkivna i konstantno udara ipak uspevam da treniram redovno, širim privatan biznis i otvaram salon venčanica pred porođaj – napisala je Saška na svom Instagram profilu i dodala:

– Mnogo sam srećna! Zahvalna sam što imam najboljeg muža, najbrižnije roditelje i divne prijatelje. Srce mi je puno.

Saška nije tu stala, već je u narednoj objavi istakla da uživa u braku sa suprugom Đorđem, bratom slavnog tenisera Novaka Đokovića.

– Način koji me gledaš, osmeh koji imaš dok govoriš o nama, sreću koju širiš jer ćeš se uskoro ostvariti u najlepšoj ulozi… To mi daje potvrdu da sam izabrala pravu osobu za oca svog deteta- napisala je Saška sa ponosom i dodala šaljivo:

– Da sam znala da brak ovako izgleda, ranije bih se udala.

Saška je, između ostalog, priznala da joj je kosa opadala zbog prevelikog stresa.

– Dala sam otkaz na televiziji jer sam počela privatni biznis. Svako ko se bavi time zna da ako nisi u tome 100 odsto, taj uspeh teško da je moguć. Mogu vam reći da mi je u jednom periodu intezivno opadala kosa od stresa.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare