NEDELJNI HOROSKOP OD 22. DO 28. JANUARA: Rakovima se spremna NEPRIJATNOST na radnom mestu, a OVOM ZNAKU će se UDVARATI kolega 

Vodolije će mnogo vremena provoditi u razmišljanju i analiziranju svog odnosa i partnerovog ponašanja, ali ćete se retko odlučivati na radikalne promene.

Ovan

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Ovan
foto: Shutterstock

Posao: Moraćete da odustanete od ustaljenih radnih navika i nešto promenite u pristupu, sredstvima i organizaciji rada. Tako ćete izbeći kašnjenje i zavrzlame zbog nedovoljno jasnih informacija ili zaturenih papira.

Ljubav: Ne bavite se sobom nego slobodno vreme provedite u društvu partnera kako biste se zbližili. Ako se zaljubite, simpatija neće odmah poleteti u vaš zagrljaj, nego bi mogla da testira vaša osećanja i drži vas jedno vreme na pristojnoj udaljenosti.

Zdravlje: U vašem ponašanju biće vidljiva napetost i nervoza, pa ćete lako planuti i posvađati se. Ovnu će trebati mir i opuštanje, a toga će u ovoj nedelji biti premalo. Moguće su tegobe sa sinusima i glavom uopšte.

Najbolji dan: 26. januar

Najlošiji dan: 24. januar

Bik

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Bik
foto: Shutterstock

Posao: Dani su idealni za pokretanje novih projekata i izlazak u javnost. Planetarni uticaji povoljno će se odraziti i na Bikovu finansijsku situaciju. Dobićete očekivani novac, a neki pak svoju prvu penziju.

Ljubav: Ne zatvarajte se u kuću, izlazite što više s partnerom ili sami, a koraci koji se tiču ljubavi preduzeti ove nedelje imaće dalekosežne, ali u svakom slučaju pozitivne posledice. To će vas izvesti na pravi put i učvrstiti temelje vašeg ljubavnog života.

Zdravlje: Iako ste u odličnom periodu, kada je vaša vitalnost dobra, vladavina Vodolije ipak upozorava da pripazite. Pokušajte da živite urednije, uravnotežite ishranu i ne nervirajte se oko sitnica.

Najbolji dan: 28. januar

Najlošiji dan: 22. januar

Blizanci

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Blizanci
foto: Shutterstock

Posao: Komunikacija s okolinom se poboljšala, a okolnosti su sve više na vašoj strani. Studenti i učenici će učiti s lakoćom, a putovanja, pismena i usmena komunikacija, biće zaštićeni povoljnim planetama.

Ljubav: Tvrdoglavost i ljubomora predstavljaće smetnju emotivnom skladu. Bićete osetljivi, pa će ljubavne iskre dovoditi do žestokih rasprava. Sve ćete proživljavati duboko i snažno, a nekad i pripisivati dešavanjima nezasluženi značaj.

Zdravlje: Dani su dobri za sve vrste gizičkih aktivnosti i sticanje dodatne energije. Zdravlje će vam biti jako dobro, a vi raspoloženi i puni optimizma. Zainteresovaće vas alternativne i duhovne tehnike samoisceljivanja.

Najbolji dan: 23. januar

Najlošiji dan: 25. januar

Rak

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Rak
foto: Shutterstock

Posao: Neprijatna situacija na poslu ili s nadređenim kvariće vam raspoloženje, a moguć je i prekid, odlaganje ili odustajanje od nekog posla. Nerado ćete prihvatati tuđe savete i tvrdoglavo raditi po svome.

Ljubav: Ako ste sami, mogli biste da upoznate osobu koja mnogo putuje, odlično zarađuje i popularna je u društvu. Budući da će vas deliti velika kilometarska udaljenost, fizičku i emocionalnu glad jedno za drugim nadomestićete čestim telefonskim pozivima.

Zdravlje: U periodu ste smanjenog imuniteta, pa ste prijemčivi za razne poremećaje, ali i viroze. Vitaminskim pripravcima pokušajte da osnažite svoj organizam. Nemojte energiju toliko mnogo trošiti na poslovne aktivnosti.

Najbolji dan: 24. januar

Najlošiji dan: 27. januar

Lav

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Lav
foto: Shutterstock

Posao: Ako ste privatni preduzetnik, zatražićete pomoć knjigovođe ili pravnika, dok bi ostali Lavovi mogli da raščiste neke imovinsko-pravne odnose ili naplate zaostale dugove. Nezaposleni bi mogli da dobiju posao.

Ljubav: Nemojte se nervirati ako se na trenutke osetite usamljeno. Ako vas partner zanemari zbog svog društva ili pokaže da više „sluša“ savete svojih roditelja i poznanika nego vaše, sve će to biti prolazno i neće ostaviti posledice u braku ili vezi.

Zdravlje: Bićete napeti i nemirni, pa ćete imati teškoća sa spavanjem. Pomoći će vam med i biljni čajevi, ali i tehnike meditacije. Pripazite na kičmu, posebno ako imate sedeći posao – češće se razgibavajte.

Najbolji dan: 26. januar

Najlošiji dan: 22. januar

Devica

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Devica
foto: Shutterstock

Posao: Izvesne su česte verbalne iskrice između vas i jednog kolege, dok će priličan nered na vašem radnom stolu ponekad neprimetno, ali značajno, uticati na manjak koncentracije. Ipak, poslovaćete odlično.

Ljubav: Lomićete se između potrebe da se upustite u novu vezu ili da od svega odustanete. Neke stvari ćete morati da gradite ispočetka, ali nemojte žaliti truda. Ako se radi o izlasku iz zamorne veze i priklanjanju novoj osobi, imaćete snage to i da uradite.

Zdravlje: U stresnoj ste nedelji, pa jedva izlazite na kraj s gomilom obaveza. Najviše će vas iscrpljivati ljudi koji će od vas stalno tražiti neke usluge, pa ćete biti rastrzani na sve strane. Pazite se nespretnih pokreta i padova.

Najbolji dan: 28. januar

Najlošiji dan: 25. januar

Vaga

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Vaga
foto: Shutterstock

Posao: Od ove nedelje počinju da se ostvaruju vaši planovi nakon podužeg vremena stagnacije. Pozitivan Mars uliće vam potrebnu dozu hrabrosti i energije kojima ćete savladavati sve prepreke i stići do svog cilja.

Ljubav: U nekim trenucima iznova ćete se podsetiti na stare ljubavne probleme, ali ćete u svakom trenutku znati kako treba da se postavite i rešite nesporazum. Bićete izloženi udvaranju osobe na poslu i na vama ostaje hoćete li pristati na nešto više.

Zdravlje: Mnogo ćete raditi, a premalo jesti i odmarati se. Stoga nemojte da se čudite ako vas povremeno slomi umor. Međutim, kako vam prija vladavina Vodolije, imaćete dovoljno energije i dobro ćete podnositi stresna stanja.

Najbolji dan: 23. januar

Najlošiji dan: 26. januar

Škorpija

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Škorpija
foto: Shutterstock

Posao: Najuspešniji ćete biti u kreativnim poslovima, radu u medijima ili decom. Sveže ideje otvoriće vam vrata uspeha, a svojom spretnošću i preduzimljivošću ćete zadobiti simpatije kolega i nadređenih.

Ljubav: Mnoge Škorpije će se zaljubiti. Stvarnost i ljubavna zanesenost će se ispreplitati. Biće trenutaka kad ni vama neće biti potpuno jasno gde prestaje jedno, a počinje drugo, ali to vam neće preterano smetati. Brakom vezani će se odlično slagati.

Zdravlje: Bićete napeti, mučiće vas glavobolje i loš san. Moguće je pogoršanje nekih tegoba, pa ako niste dugo bili kod lekara, pravo je vreme da se prekontrolišete. Ako se bavite vežbanjem, nemojte da preterujete.

Najbolji dan: 25. januar

Najlošiji dan: 28. januar

Strelac

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Strelac
foto: Shutterstock

Posao: Prikupite što više energije i donesite valjane odluke, jer će vas dinamika događanja vrtoglavo odvesti u nove situacije u kojima neće biti mesta premišljanju. Biće prilika, ali moraćete da znate da ih iskoristite.

Ljubav: Ako ste u neizvesnoj ljubavnoj vezi, pripremite se na prekide ili probleme koje nećete odmah rešiti. Spoznaćete i drugu stranu partnerove prirode koja vam se neće svideti ili ostvariti poznanstvo u kojem nećete naći čvrsto tlo pod nogama.

Zdravlje: Pozitivne planetarne energije daruju vam snagu, izdržljivost i energiju. Bićete u odličnoj formi kako već dugo niste bili. Međutim, Mars u Blizancima upozorava da pripazite na poroke i preterivanja bilo koje vrste.

Najbolji dan: 27. januar

Najlošiji dan: 24. januar

Jarac

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Jarac
foto: Shutterstock

Posao: Grupisanje planeta u vašem polju finansija, podstaćiće vas na potragu za dodatnim izvorima prihoda. Imaćete sreće i biti u stanju da ni od čega nešto stvorite, ali i skloni prekomernom trošenju.

Ljubav: Oni koji su posvađani ili su se razišli i zahladnili odnose, ponovo će se zbližiti. Voljena osoba tražiće vaš oproštaj, a vi nemojte biti zlopamtilo nego joj dajte novu priliku. Ako ste u braku, provedite više vremena uz partnera jer će vas to zbližiti.

Zdravlje: Krasiće vas odlično raspoloženje, a ako ste imali nekih zdravstvenih tegoba, očekuje vas poboljšanje i ozdravljenje. Ali ako ste često za volanom, budite oprezni u saobraćaju i ne vozite prebrzo!

Najbolji dan: 28. januar

Najlošiji dan: 26. januar

Vodolija

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Vodolija
foto: Shutterstock

Posao: Nedelja je poslovno zanimljiva u pogledu obavljanja honorarnih poslova vezanih za pisanje, putovanja, obrazovanje. Moguće je kraće putovanje, promena mesta boravka ili posao u novoj sredini.

Ljubav: Mnogo vremena provodićete u razmišljanju i analiziranju svog odnosa i partnerovog ponašanja, ali ćete se retko odlučivati na radikalne promene. Bićete zadovoljni situacijom kakva je sada. Ako ste u svađi s partnerom, očekuje vas pomirenje.

Zdravlje: Iako nećete pridavati pažnju zdravom načinu života, sve će biti u najboljem redu. Znaćete dobro da se zabavljate, pa ćete biti čest gost na zabavama, a oni koji vole pokret uživaće u plesnim dvoranama.

Najbolji dan: 22. januar

Najlošiji dan: 28. januar

Ribe

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Ribe
foto: Shutterstock

Posao: Otvoriće vam se nove mogućnosti, proširićete obim poslovanja ili dobiti željeno zaposlenje. Ako se upuštate u projekte koji zahtevaju ulaganja ili se odlučujete na veću kupovinu, pravo je vreme.

Ljubav: Zahvaljujući ulasku Venere u vaš znak, negativne emocije će se stišati, a imaćete i više izgleda kod osobe koja vam stalno izmiče. Pred vama su dani sudbonosnih odluka, na primer venčanja, trudnoće i zasnivanja novih ljubavnih veza.

Zdravlje: Planete Ribama daju mnogo energije, ali se pripazite sklonosti preterivanju. Iako ćete se odlično osećati, nemojte preterivati s porocima i noćnim izlascima jer i vašem telu treba odmora.

Najbolji dan: 25. januar

Najlošiji dan: 23. januar

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare