LEGENDARNI BRAZILAC U ZATVORSKOM PAKLU! Otkriveni ŠOK detalji: Slavni fudbaler ne jede ništa, nije progovorio ni reč iza rešetaka! 

Proslavljeni brazilski fudbaler Dani Alveš nalazi se u zatvoru zbog optužbi za seksualni napad koji se dogodio krajem prošle godine.

Najtrofejnijeg fudbalera u istoriji jedna žena optužila je da ju je napao u noćnom klubu u Barseloni 30. decembra prošle godine. Sudija je odlučio da mu za sada neće biti dozvoljeno da plati kauciju, pa će do kraja suđenja najverovatnije biti iza rešetaka.

Prema pisanju katalonskih medija legendarni as Barselone trenutno proživljava pravi pakao. Zatvor mu je teško pao, ne jede ništa, potišten je i prvi dan nije progovorio ni reč u ćeliji.

„La Vanguardia“ prenosi da nije ni obavio ni telefonski poziv na koji ima pravo.

Žoana Sanc, atraktivna supruga slavnog fudbalera, takođe proživljava najteže momente u životu. Njoj je pre nekoliko dana umrla majka, a sada joj je i suprug završio u zatvoru.

„Molim medije da poštuju moju privatnost u ovim mometima. Majka mi je preminula pre sedam dana. Tek sam počela da se mirim sa činjenicom da nje više nema, a onda se dogodilo ovo sa suprugom. Izgubila sam jedina dva oslonca u svom životu. Imajte malo empatije“ poručila je ona.

Alveš je porekao sve optužbe, dok oštećena devojka tvrdi da je prvo dodirivao bez pristanka, tukao i na kraju silovao. Ukoliko se dokaže da je kriv očekuje ga kazna od četiri do 12 godina zatvora.

TV3 prenosi da je Alveš najpre izjavio da ne poznaje devojku koja ga je optužila za napad, zatim je rekao da ju je video te večeri, ali da se ništa nije dogodilo, a na kraju je navodno izjavio da je ona ta koja je sve izazvala.

U međuvremenu Brazilac je ostao i bez kluba. Uprava Pumasa je odlučila da ga odstrani iz time „jer ne želi da toleriše ponašanje koje je na bilo koji način u suprotnostima sa vrednostima koje klub deli“.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare