AJDE, GUBI SE, NOSI SE! ZAVRŠILI SMO: Zvezdan NAJSTRAŠNIJE ISPONIŽAVAO Anđelu! Ona PLAKALA kao kiša i PREKLINJALA GA! (VIDEO)

Izlaganje Lepog Miće tokom emisije „Pitanja novinara“ bilo je još jedan od uzroka nove žučne svađe Zvezdana Slavnića i Anđele Đuričić.

Anđela je tokom pauze u izolaciji govorila Zvezdanu kako je Lepi Mića imao dobro izlaganje o njihovom odnosu, ali Slavnić se s tim nije složio.

– Šta sam ja kriva što imam svoje mišljenje, što mislim da je Mića u pravu – govorila je uplakana Anđela.

– Ja mislim da nije – vikao je Zvezdan.

– Za mene jeste u pravu – govorila je Anđela.

Anđela Đuričić
foto: Printscreen YouTube

– Toliko je on bio u pravu da mu se smejalo pola stola, mene ne zanima niko, tebe treba da zanima samo naš odnos. Sada smo završili – govorio je Zvezdan dok je Anđela sve vreme plakala.

– Ti meni ne dopuštaš da završim, to je moje mišljenje, ja hoću da razgovaramo, nije mi dobro danima unazad – plakala je Anđela.

– Nemoj da mi plačeš, nemoj da mi drobiš mozak, reci šta imaš – govorio je Zvezdan.

– Ja sam sluđena skroz, nisam rekla nijednom da nisi uz mene, ali u trenucima, kada mene neko napada, ti treba da staneš da me odbraniš – govorila je Anđela.

Anđela Đuričić, Zvezdan Slavnić
foto: Printscreen YouTube

– Mene to ne zanima, ti si toliko kontrodiktorna. Ti kada pičam sa Pecom, šta ti slušaš njih, kada se svađam sa Marijom, to ti smeta, a Mića je za mene rekao gluposti. Ja neću da pričam sa tobom, ajde, gubi se, nosi se. Ja hoću da ostanem normalan – govorio je Zvezdan.

– Zašto bežiš od mene, ne daš mi da pričam, trebaš mi sada, svi ti govore da mi ti trebaš – plakala je Anđela.

– Ne mogu da te slušam. Ti ljudima ne daš da imaju mišljenje, svi beže od tebe, ti si negativna. Ja sam hteo nekome da otkinem glavu jer ti je pomenuo nekog tvog, a ti govoriš kako ja nisam tu za tebe – rekao je Zvezdan i okrenuo se da ne gleda Anđelu.

Anđela Đuričić
foto: Printscreen YouTube

– Molim te da me saslušaš, ja se osećam tako, ta rečenica je nešto što ja osećam. Tebi nije okej jer se ja tako osećam, mi zbog toga treba da pričamo – govorila je ona.

– Ja treba nekog da prebijem da bih tebi bio podrška, ti meni drobiš mozak – vikao je Zvezdan.

– Nemoj da budeš takav, ja ti ništa nisam govorila zadnjih pet dana. Ja imam 24 godine, a ti nećeš da mi daš savet, trebaš mi… Ja hoću da pričam – plakala je Anđela.

– Ja neću, ne zanimam me – govorio je Zvezdan, a ona je otišla iz izolacije.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare