TRAMPU NI CENTA: Ivana ostavila deci veći deo svoje imovine, dadilji pripao stan u Majamiju i pas!

Ivana Tramp, prva supruga bivšeg predsednika Amerike Donalda Trampa, ostavila je svojoj deci veći deo svoje imovine, čija je vrednost procenjena na 34 miliona dolara!

Tu imovinu, a ona uključuje nekretnine i nakit, podeliće Ivanka, Donald junior i Erik, koje je Ivana dobila s Donaldom Trampom u braku koji je trajao od 1977. do 1992. godine.

Bila usamljena

Zanimljivo je da ova bivša češka manekenka, koja se udavala ukupno četiri puta, nije ni centa ostavila svom drugom suprugu Donaldu. Uz to, mediji u SAD ističu da je Ivana sahranjena na privatnom imanju Donalda Trampa, iako mu nije ništa ostavila.

Ivana je za sada već bivšu dadilju Doroti Keri, koja se o njoj godinama brinula, imala mnogo više sluha. Naime, Doroti je ostavila stan u Majamiju vredan 1,1 milion dolara, kao i svog ljubimca Tajgera, psa rase jokširski terijer.

Ovaj stan, koji se nalazi u zgradi izgrađenoj 2001. godine, Ivana je kupila 2009. za 635.000 dolara, a njegova sadašnja vrednost je procenjena na tačno 1.128.000 dolara. Doroti Keri su Ivana i Donald angažovali kao dadilju da im pomogne u čuvanju dece i njihovo prijateljstvo traje od tada.

Ona je posle Ivanine smrti izjavila da se Ivana osećala usamljeno poslednjih nedelja života, piše Kurir.

Ivanin poslednji suprug Rosano Rubikondi preminuo je 2021. Njen testament, koji je poslednji put prepravljen 2019. godine, sadržao je odredbu da Rubikondi dobije njeno imanje u francuskom Sen Tropeu. Veliku kolekciju firmirane odeće Ivana je ostavila Crvenom krstu i Armiji spasa.

Pala niz stepenice

Ivana je pronađena mrtva u 73. godini u svojoj vili na Menhetnu 14. jula prošle godine. Njeno beživotno telo pronašla je kućna pomoćnica i pozvala policiju. Portal TMZ je preneo da je medicinski ekspert utvrdio da je ona preminula usled povreda koje je zadobila prilikom pada niz stepenice.

Buran razvod

Optužila ga za silovanje

Njujork tajms je svojevremeno preneo da je Ivana optužila Donalda za silovanje i da joj je u naletu besa iščupao nekoliko pramenova kose. Tabloidi su se naslađivali detaljima njihovog burnog razvoda, ali ubrzo je Ivana potpisala s Donaldom sporazuman razvod braka prema kom nije smela bez njegove dozvole da komentariše detalje iz njihovog života.

Taj sporazum je Ivana naplatila 14 miliona dolara, vilom u Konektikatu sa 45 soba, stanom na Menhetnu i pravom da mesec dana godišnje koristi studio u Trampovom odmaralištu Mar-a-Lago na Floridi.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare