MUŠKARAC SE OBESIO O DRVO! Jezivi prizor iz parka na Novom Beogradu, leš pronašli studenti dok su šetali parkom

Stravičan prizor jutros su zatekla trojica studenata koji su se šetali kroz parkić između ulica Omladinskih brigada i Bulevara umetnosti na Novom Beogradu.

Kako saznaje Telegraf.rs, nepoznati muškarac se obesio o drvo koje je na livadi pored Fakulteta dramskih umetnosti, gde je i prečica između dve novobeogradske ulice koje prolaznici redovno koriste. Na zemlji je i stolica.

Studenti koji su pronašli leš, iako šokirani i uznemireni, pozvali su policiju, koja je na licu mesta.

U toku je uviđaj.

SOS telefon za pomoć

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva – lekari Klinike za psihijatrijske bolesti „Dr Laza Lazarević“.

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra „Srce“ od 14 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na vanja@centarsrce.org, kao i preko četa na sajtu www.centarsrce.org.

Volonteri razgovaraju s ljudima koji su usamljeni, uznemireni, povređeni, tužni, očajni, nesigurni.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare