ĐAK (6) PRE PUCNJAVE UČITELJICI PRETIO PISMOM: Detalji monstruoznog čina u Virdžiniji: „Hoću da je gledam kako UMIRE“

Nakon što je šestogodišnji dečak pucao i ranio nastavnicu prvog razreda u školi u Virdžiniji, sada su se pojavile nove šokantne informacije.

Naime, dečak je navodno rekao drugom vaspitaču da želi da je zapali i gleda kako umire, navodi se u izveštaju policije, prenosi Kurir.

Učiteljica i drugi učitelji rekli su da su svoje strahove u vezi sa ozbiljnim ponašanjem deteta podelili sa administratorima ranije, ali je njihova zabrinutost bila umanjivana ili ignorisana, piše The Vashington Post.

Dete, za koje se znalo da baca nameštaj i druge predmete u učionicu, jednom je napisalo poruku učiteljici u kojoj joj je rekao da je mrzi, rekao je školski sindikat.

Kada je donela uznemirujuće pismo upravnicima škole, rekli su joj da ga baci, kaže učiteljica.

Drugi put je učenik uspeo da spreči nastavnika i druge učenike da napuste učionicu tako što je zabarikadirao vrata. Oslobođeni su tek nakon što je, usled lupanja od strane učiteljice, kolega preko puta uspeo da ih otvori.

Parker je otkrio da je najmanje jedan školski službenik upozoren da je dečak možda doneo oružje u školu nekoliko sati pre pucnjave, ali nije pronađeno nijedno nakon pretresa njegovog ranca.

Pucnjava se istražuje kao „namerna“.

Roditelji deteta rekli su u četvrtak u svom prvom javnom saopštenju od pucnjave istakli da je vatreno oružje pronađeno u njihovoj kući.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare