RAĐENOVA MILICA RASKOPČALA FARMERKE I POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK: Evo kako izgleda u 8. mesecu! Obratila se nerođenom sinu 

Nikola Rađen i Milica Ristić, koji su nedavno napravili venčanje na jednom prestoničkom splavu, a pre toga su se zakleli na večnu ljubav u Hramu Svetog Save, uskoro će dobiti sina.

Naime, u martu će par dobiti prvo zajedničko dete, dok Rađen iz prethodnog braka sa pevačicom Anom Kokić ima dve ćerke. Bivši vaterpolista sada je priznao da su izabrali ime za naslednika.

Sada je Milica na društvenoj mreži Instagram podelila fotografiju na kojoj je pokazala trudnički stomak.


„Zaista mi nisu važne stvari poput nemogućnosti nošenja i zakopčavanja farmerkica, kilogrami viška, osećaj da ćeš svakog momenta da pukneš, utiska da si kao nasukani kit od nekoliko tona, veličine stopala koja su odjednom 2 broja veća, nemogućnost da od veličine stomaka vidiš brojkice na vagi (što je dobro), a ni rečenica koju čujem svaki dan jedno 300x – „Au čoveče, koliki ti je stomak, pa kad ćeš već jednom da se porodis?!“… Ne – to je nevažno, jer sve to prođe i ode, na to i zaboraviš, ili još bolje, bude ti komično jednog dana. Nije važno jer dobijas najlepšu životnu ulogu – ulogu majke. Nije važno, jer sam najsrećnija žena na svetu zato što ću uskoro ljubiti none koje me šutiraju 24/7 kao da već uveliko plivaju sve plivačke stilove uz tatu i savladavaju neke G6 akcije/kombinacije dodavanja lopte, koje ja verovatno nikad neću razumeti i skontati (nadam da će povući na tatu, jer sam ja sa sportom na „vi“)… Mali moj prinče, jedva čekam da te upoznam“, napisala je pevačica. 

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare