KUĆNI POSLOVI UZ KOJE ĆETE EKSPRESNO SMRŠATI! Za nedelju dana sagorite više od 1000 KALORIJA: Ovo je dobar razlog za čišćenje!

Mnogi danas nemaju vremena da se posvete redovnom odlasku u tertanu, ali to ne znači da ne sagorevaju kalorije. Mnogi kućni poslovi mogu vam poprilično pomoći da smršate i da izgubite višak, a evo uz koje poslove gubite najviše kalorija.

Brisanje podova

Stručnjaci koji se bave zdravim načinom života procinili su na osnovu istraživanja, da nedeljno provedemo 138 minuta brišući podove, sagorećemo 405 kalorija, što je jednako tome kao kada biste uradili 340 čučnjeva.

Usisavanje

Usisavanje je odmah iza brisanja, jer ako biste na primer, 132 minuta izdvojili za usisavanja doma tokom jedne sedmice, sagoreli biste 387 kalorija, piše Kurir.
Metenje poda je takođe odlično za kondiciju i pa bi čišćenje poda brisanjem, usisavanjem i metenjem moglo da vam pomogne da sagorite i više od 1000 kalorija svake nedelje.

Pranje veša

Takođe, pranjem veša, peglanjem i slaganjem odeće možete da sagorite više od 700 kalorija svake nedelje, piše „Good House Keeping“.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare