OTKRIVAMO KO JE LEPA ESMERALDA, DEVOJKA „SANDŽAČKOG DRAGULJA“: Izabranica ministra profesionalna sportistkinja! NEPREPOZNATLJIVA

Esmeralda Fetahović (26), lepa novopazarka koja je već dve godine u emotivnoj vezi s mladim ministrom bez portfelja Edinom Đerlekom iz stranke pokojnog Muamera Zukorlića, a o čemu je Kurir pisao, do nedavno se aktivno bavila sportom i to u inostranstvu!

Ona je, prema javno dostupnim podacima, ali i ranijih objava na društvenim mrežama, bila profesionalna rukometašica u Švedskoj i Norveškoj i to na poziciji golmana. Lepa Esmeralda, prema tim podacima, rođena je 1997. godine, švedska je državljanka, a u toj zemlji je igrala u rukometnom klubu do 2020. godine, odakle je prešla u norveški klub „Sola“.

Ona je upravo do pre dva godine povremeno na svom Instagram profilu objavljivala i fotografije sa utakmica.

Esmeralda Fetahović
FOTO: PREENTSCREEN INSTAGRAM

Ljubav sa mladim ministrom, o čemu je Kurir juče pisao, očigledno je veoma pozitivno uticala na Esmeraldu, s obzirom na to da se i poprilično fizički promenila, a o čemu govore ranije fotografije tokom pofesionalnog bavljenja sportom.

Esmeralda Fetahović
FOTO: PREENTSCREEN INSTAGRAM

Podsetimo, Kurir je obelodanio da je ministar bez portfelja Edin Đerlek, inače nekadašnja desna ruka pokojnog Muamera Zukorlića, u emotivnoj vezi sa lepom Esmeraldom Fetahović.

Esmeralda Fetahović, Edin Đerlek
FOTO: PRINTSKRIN/INSTAGRAM

Zanimljivo je da je njen Instagram profil, koji je, inače, otključan, pun njihovih zajedničkih fotografija, a ministar Đerlek, koji povremeno objavljuje i crtice iz privatnog života, na svom profilu nema nijednu fotografiju svoje izabranice.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare