BRAJAN ZAKOPAO ANU U ŠUMI? Ono što je „guglao“ dva dana nakon jezivog zločina može da pomogne u PRONALASKU tela

Telo Ane Volš koju je kako se sumnja, ubio njen suprug Brajan još uvek nije pronađeno, a američki istražitelji pokušavaju da odgonetnu gde je bacio njene ostatke, piše Blic. U potrazi za Anom njima će pomoći i Brajanova pretraga na internetu u kojoj je tražio na koji način da se reši Aninog tela.

Brajan Volš je, tokom prvog, drugog, ali i trećeg januara kucao jezive pojmove u gugl pretragu na tabletu svog sina. Ono što posebno privlači pažnju jeste poslednje pitanje koje je uneo 3. januara i to: „Kolika je stopa raspadanja tela pronađenog u plastičnoj kesi u poređenju sa površinom u šumi“. Ova jeziva pitanja Brajan je postavljao tokom noći, odnosno u 1 sat ujutru. Pored ovog pitanja, Brajan je pokušavao da sazna i šta se dešava sa dlakama na mrtvom telu, ali i da li soda bikarbona može da učini da telo miriše dobro?!

Iz Brajanove pretrage je prilično jasan sled događaja od Aninog ubistva i kada je i kako gledao da uništi telo. Takođe, ono što se može zaključiti iz njegovog pitanja postavljenog trećeg januara jeste da je Brajan razmišljao da li mu je pametnije da se Aninog tela reši tako što će je baciti u plastičnoj kesi, ili da je zakopa u šumi, koja inače okružuje plac gde se nalazi porodična kuća u kojoj je Ana ubijena.

Inače, kako navode američki mediji, tužioci su naveli da je DNK Ane i Brajana Volša na odeći, krpama, krvavom tepihu i cipelama pronađenim u kontejneru pored kuće Brajanove majke. Takođe su pronašli i Aninu kartica vakcine protiv COVID-a, Aninu ogrlicu i čizme i Prada torbu koju je Ana nosila kada je navodno nestala.

Podsetimo, tužilac je juče naveo da je Brajan koristio detetov tablet 1. januara oko 4 sata ujutru u kojem je pretraživao jezive stvari, poput: „Kako raskomadati telo, šta se dešava kada delove tela stavite u amonijak…“

Pored toga, tužilac je naveo ceo tok događaja nakon ubistva Ane, a više o tome pročitajte u odvojenoj vesti. 

Podsetimo, Ani Volš se izgubio svaki trag u noći između 31. decembra i 1. januara. Njen suprug Brajan Volš prijavio je njen nestanak tek tri dana kasnije. Istragom je utvrđeno da je on opstruisao istragu, a u podrumu kuće pronađeni su tragovi krvi i krvav nož. Takođe, na smetlištu su pronađene krvave krpe i tepih, te američka policija sumnja na najstrašniji scenario. Brajan Volš se nalazi u istražnom zatvoru, gde čeka epilog istrage.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare