UŽIVO BRAJAN VOLŠ IZVEDEN PRED SUDIJU: Istražitelji našli 10 kesa za đubre s peškirima, tepisima, delom narukvice i odeće Ane Volš

Brajan Volš doveden je danas nešto posle 14 sati po našem vremenu u Okružni sud u Kvinsiju gde bi trebalo da se suoči sa optužbama za ubistvo svoje supruge Beograđanke Ane Volš.

On će na današnjem ročištu biti zvanično optužen i za prevoz tela na nedozvoljen način.

15.23- Sudija čita šta se dešavalo od prvog dana ubistva Ane Volš

Tužiteljka upravo čita šta je Brajan čitao na svom ajpedu 1. januara, iz sata u sat, a među linkovima su i sledeći „Kada leš u raspadanju počinje da smrdi“, „Možeš li biti osuđen za ubistvo bez tela“, „Kako možeš da naslediš nekog ko je nestao“…

Tužiteljka je rekla da je 2. januara uz sredstva za čišćenje kupio i zaštitno odelo i tri tepiha.

Trećeg januara pokupovao je i kante za smeće, a na internetu je razgledao link kako soda bikarbona može da zamaskira miris tela u raspodenju. Četvrtog januara istražioci su u njegovom „volvu“ zatekli oborena zadnja sedišta i zadnji deo obložen najlonom. Istražitelji su pronašli 10 kesa za đubre sa peškirima, tepisima, delom narukvice i odeće Ane Volš

Prema nekim izveštajima tamošnjih medija, Brajan je navodno raskomadao Anino telo i spalio ga, ali to još niko nije zvanično potvrdio.

15.19- Brajan Volš izveden pred sudiju

Sudija je počela da čita optužnicu Brajanu Volšu navodeći šta se sve dešavalo od prvog dana njenog nestanka do danas.

Podsetila je da je Ana majka tri dečaka, da je njen nestanak prijavljen tek nakon što su kolege prijavile da nije došla na posao.

15.14 – Očekuje se da Brajana Volša svakog trenutka izvedu pred sudiju

Sudnica je puna novinara i građana koji su došli da čuju optužnicu protiv Brajana Volša, čiji slučaj će biti prvi pročitan pred sudom danas.

15.07 – Prijatelji Ane Volš strahuju šta će biti s njena tri sina

Prijatelji Ane Volš imaju samo reči hvale za nju, a ono što ih najviše brine su deca Volšovih.

– Nadam se da imaju dovoljno dokaza protiv Brajana. Ovo je brutalno, nikome ne bih poželela da prođe kroz ovako nešto – rekla je Nataša Kej, prijateljica Ane Volš.

– Tri dečaka su ostala bez majke i oca, nalaze u teškoj situaciji, nadam se da će ostati zajedno.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare