HICI PO NOGAMA OPOMENA ZA HEMIJU! Napadač im prišao, obratio se SA 2 REČI, za zapucao! Bojović godinama OKRUŽEN SMRĆU!

Nemanja Bojović (38), zvani Hemija, ranjen je u utorak kasno uveče sa prijateljem Nikolom Kneževićem (24)ispred svoje kuće u Zemunu, a sumnja se da je u pitanju opomena navijača!

Prema našim saznanjima Hemija, koji je ranije bio označen kao vođa novog zemunskog klana i vođa grupe navijača Partizana „Zabranjeni“, krenuo je iz kuće prema automobilu koji je bio parkiran nekoliko metara dalje sa Kneževićem kada su se začuli pucnji.

Kamere snimile

– Napadač ih je pitao: „Gde ste?“ i zapucao, Nemanja je pogođen u butinu, a metak je pogodio i njegovog prijatelja – kaže izvor Kurira.

Nikola Knežević je, takođe, od ranije poznat javnosti, jer je 11. avgusta prošle godine na tribini u toku utakmice Partizan – AEK Larnaka šutnuo pripadnika Žandarmerije.

Kako dalje prenose, na kući ispred koje se dogodila pucnjava su dve sigurnosne kamere od kojih jedna gleda na mesto ranjavanja, pa bi one bile ključ u istrazi. Komšije nisu želele da kometarišu ovaj slučaj. Kako kažu, čuli su pucnje, ali zbog svoje bezbednosti nisu želeli mnogo da pričaju.

– Bila sam kod komšinice kad sam čula prasak, odmah sam instinktivno pokrila uši, ne znam koliko ih je još bilo. Posle nekog vremena sam izašla ispred i videla Hitnu pomoć i dva policijska vozila – rekla je ukratko komšinica za Kurir.

Ona dodaje da je čula da su upucana dva mladića i da zna da su ranije imali problema sa zakonom.

– Mislim da jedan živi ovde, ali ne viđam ga često, pa možda i odseda negde drugo – kaže ona za Kurir.

Prema nezvaničnim saznanjima, Bojović je dao izjavu policiji i rekao „da ne zna ko je pucao na njega, ni koji je motiv“

– Rekao je da je izašao ispred kuće da pomogne majci da iznese garnituru za slavu kad je na njega i Kneževića pucano – kaže izvor.

Ranjeni Bojović okružen smrću

Nemanja Bojović Hemija označen je kao vođa frakcije navijača Partizana, Zabranjenih. Kako Kurir saznaje, on je tu titulu preuzeo od ubijenog vođe Alena Kostića zvanog Kubi, koji je likvidiran u avgustu 2016. godine.

Bojović je bio u navijačkoj grupi koju je Kubi predvodio, a navijače je preuzeo posle njegove smrti. Međutim, smrt njegovog prethodnika nije bila prva koja je pogodila Bojovića.

Naime, njegov otac Goran Bojović zvani Amonijak, inače žestoki Zemunac, ubijen je 1992. godine kad je Nemanja imao samo sedam godina. Posle njega izgubio je prijatelja i sa severne tribine, vođu navijača Crvene zvezda Velibora Dunjića, sa kojim je objavljivao i slike na društvenim mrežama.

Poslednja smrt u njegovom najbližem okruženju jeste ubistvo njegovog prijatelja i saborca Ljubomira Kiće Markovića, vođe Alkatraza, za čiju se likvidaciju u novembru 2018. godine sumnjiči klan Veljka Belivuka.

UDARNA VEST.

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare