SUTRA BIH SE UDALA ZA ZVEZDANA! Anđela otvorila dušu, Marija Kulić je spustila: PORED TOLIKO LEPIH I SLOBODNIH, TI TRAŽIŠ OŽENJENOG!

Anđela Đuričić prezaljubljena je u svog dečka Zvezdana Slavnića i ima mnogo planova s njim, a sada je sve šokirala izjavom u emisiji „Magazin In“ da bi želela da se uda za njega.

Naime, zadrugarke Maja Marinković, Milica Veselivović, Aleksandra Nikolić, Anđela Đuričić i Marija Kulić gostovale su zajedno kod Sanje Marinković gde su govorile o raznim temama. 

– Oko čega vi žene vodite tihi rat? – glasilo je voditeljkino pitanje, a Marija Kulić je svojim odgovorom spustila sve zadrugarke.

– Oko polnog organa – poručila je Marija, nakon čega je Aleks Nikolić brutalno potkačila Maju Marinković.

– Maja ne bira sredstva da dođe do cilja –poručila je Aleks Maji, a ona joj je odbrusila:

– Bitno je da dođem do cilja!- samozadovljno je kazala Marinkovićeva. 

– Ja mislim da sam se prvi put pored nekog pronašla – ubacila se Anđela o vezi sa Zvezdanom Slavnićem, a onda joj je Marija očitala bukvicu.

– Anđela, da li sve pored toliko lepih, zgodnih i slobodnih momaka treba oženjene i zauzete da traže? – pobunila se Marija.

Međutim, Anđela se nije potresla zbog ovog Marijinog pitanja, već je odgovorila šta smatra uspehom u ljubavi:

– Uspeh u ljubavi bi mi bio da Zvezdan i ja izadjemo iz rijalitija. U njega verujem sto posto u ono što on oseća prema meni. Poraz bi bio da ne izadjemo zajedno posle svega što smo prošli zajedno i svega što smo uložili, pogotovo on. Poseduje dobru dušu, harizmu, posvećan mi je i svaki dan me obara sa noga. Ja po prvi put imam sto posto poverenja u njega. Rekla sam Zvezdanu da bih se sutra udala za njega, bez razmišljanja!- iznenadila je sve u studiju i kraj malih ekrana lepa Crnogorka.

Na ovo se nadovezala Sanja Marinković koja je insinuirala da se između Anđele i Zvezdana samo javila strast, a ne ljubav, te se na opšte iznenađenje poistovetila sa Majom Marinković:
– Strast pomuti razum za 3.5 minuta, ja mogu da se zaljubim za 5 minuta i to u ovim zrelim godinama, eto Maja Marinković i ja smo najsličnije- kazala je Sanja.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare