PRVO POJAVLJIVANJE VILIJAMA I KEJT NAKON HARIJEVIH TEŠKIH OPTUŽBI: Ovako su reagovali na PITANJA O MEMOARIMA, a OVO ih je odalo

„Nikad se ne žali, nikad ne objašnjavaj“, mantra je britanske kraljevske porodice kada je reč o skandalima, a toga se drže i trenutno dok ceo svet govori o eksplozivnim memoarima princa Harija koji je (ponovo) otkrio brojne detalje o svom životu, ali nije štedeo ni ostale članove.

Iako je zvaničan stav palate da knjigu neće komentarisati, jasno je da pitanja novinara o nečemu što je preko noći postalo globalna tema neće moći da izbegnu. Pitanja su dočekala njegovog brata, princa Vilijama, i njegovu suprugu, Kejt Midlton, tokom njihove posete novoj bolnici u Liverpulu.

„Planirate li da ikad komentarišete Harijevu knjigu“, pitao je Vilijama jedan novinar, ali princ je odlučio da ga potpuno ignoriše.

Nešto kasnije ga je još jedan novinar pitao: „Jeste li imali priliku uopšte da pročitate knjigu svog brata“, ali i to pitanje je ignorisano.

Međutim, iako Vilijam nije ništa izgovorio, stručnjaci za govor tela su za britanski Mirror objasnili šta su otkrili njegovi gestovi, pokreti i držanje, piše Kurir.

Stručnjakinja Džudi Džejms tvrdi da su i Vilijam i kejt odavali znakove „unutrašnje napetosti“, pa je tako, na primer, primetila da su često dodirivali i proveravali svoju odeću.

„Par je odavao znakove koji su nam dali da naslutimo da skrivaju neku vrstu unutrašnje napetosti zbog onog što je Hari otkrio u knjizi dok su im dobacivali pitanja na njihovom prvom zvaničnom izlasku nakon objave memoara“, rekla je Džudi.

„Dok su izlazili iz automobila, njihovi osmesi su delovali bledo, a iako su se osmehivali u automobilu i to je delovalo slabo i ukočeno“, pojasnila je.

Posebno joj je za oko zapeo jedan gest princa Vilijama.

„Vilijam koristi jedan gest koji odaje moguću anksioznost. Podiže ruku kao da proverava kravatu, iako nosi džemper, i stavlja je na grlo, što je gest koji odaje ranjivost“, ukazala je Džudi.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare